Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟ Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου χορηγός σε συναυλία στη Γερμανία
Εκδηλώσεις

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων Ρεθύμνου χορηγός σε συναυλία στη Γερμανία

Ο Ελληνισμός της Γερμανίας, Έλληνες και Γερμανοί καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις και τις φωνές τους σε φιλανθρωπική συναυλία για τα ελληνικά Παιδικά Χωριά SOS, με αρωγό – χορηγός της προσπάθειας το Σύλλογο Ξενοδόχων Ρεθύμνου.

Οι συνέπειες της οικονομικής κρίσης, η φτώχεια που μαστίζει τα ασθενέστερα κοινωνικά στρώματα με τελικό αποδέκτη τα παιδιά, η αγωνία χιλιάδων γονέων που, αδύναμοι να φροντίσουν τα παιδιά τους, καταφεύγουν στα Παιδικά Χωριά SOS, με την ελπίδα να βρουν εκεί τη φροντίδα που οι ίδιοι δεν μπορούν να τους προσφέρουν, δεν αφήνει ασυγκίνητους τους Έλληνες της διασποράς.  

Έλληνες καλλιτέχνες που ζουν στη Γερμανία μαζί με Γερμανούς συναδέρφους τους ενώνουν τις φωνές τους σε μια μεγάλη συναυλία στη Φραγκφούρτη, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αποκλειστικά στα Παιδικά Χωριά SOS της Ελλάδας,  αποδεικνύοντας ότι η τέχνη, ακόμα και στις πιο δύσκολες εποχές, κρατά ζωντανή την ελπίδα.

Οδηγός στο ταξίδι αυτό θα είναι ο Έλληνας δημιουργός Μίμης Πλέσσας, που μαζί με καταξιωμένους μουσικούς και ερμηνευτές της νεότερης γενιάς θα παρουσιάσουν, για πρώτη φορά σε γερμανική σκηνή, αγαπημένα τραγούδια και αξέχαστες επιτυχίες μιας ολόκληρης ζωής.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο μεγάλος καλλιτέχνης της όπερας και ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα της γερμανικής τηλεόρασης, Gunter Emmerlich. Μεταξύ των άξιων συντελεστών της βραδιάς ξεχωρίζει η χαρισματική Ελληνίδα μεσόφωνος Αλεξάνδρα Γκράβας, που με τις αξεπέραστες ερμηνευτικές της δυνατότητες υπόσχεται να συμπαρασύρει το κοινό σε ένα μελωδικό, νοσταλγικό ταξίδι στην Ελλάδα.

Διοργανωτής της συναυλίας, που θα πραγματοποιηθεί στην Παλαιά Όπερα της Φραγκφούρτης, στις 21 Νοεμβρίου 2012, είναι η Ελληνική Κοινότητα Φραγκφούρτης / Μ. Έσσης Α.Σ. και μεταξύ των χορηγών το Γραφείο ΕΟΤ Γερμανίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024