Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΟι εργαζόμενοι του ΕΟΤ ζητούν παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Τουρισμού
ΕΟΤ

Οι εργαζόμενοι του ΕΟΤ ζητούν παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ για το νομοσχέδιο του Υπουργείο Τουρισμού

Ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΟΤ και ο Σύλλογος Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ ζητούν να παρέμβει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποσυρθούν οι διατάξεις από το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού.

Την Παρασκευή 1η Μαρτίου 2013 στις 12.00 το μεσημέρι οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ συγκεντρώθηκαν στο χώρο του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ, με αίτημα να παρέμβει πολιτικά το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να αποσυρθούν οι διατάξεις από το Σχέδιο Νόμου του Υπουργείου Τουρισμού.

Στο πλαίσιο αυτής της κινητοποίησης κατέθεσαν στη Γραμματεία του συνεδρίου επιστολή και συνομίλησαν με τους πρώην υπουργούς Τουρισμού κα Άντζελα Γκερέκου και κ. Δημήτρη Γεωργακόπουλο και με τον περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολο Κατσιφάρα. “Και οι τρεις εξέφρασαν την αντίθεσή τους με τη διάλυση του ΕΟΤ”, λένε οι εργαζόμενοι.

Η κα Γκερέκου, με την ιδιότητα της υπεύθυνης του Τομέα Τουρισμού του ΠΑΣΟΚ ζήτησε από τα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων να την ενημερώσουν αναλυτικά σε συνάντηση που θα έχουν αύριο, Τρίτη 5 Μαρτίου.    
 
Η επιστολή που κατατέθηκε στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ από το Σύλλογο Υπαλλήλων ΕΟΤ και το Σύλλογο Διπλωματούχων Μηχανικών ΕΟΤ ανέφερε:

“Κυρίες και κύριοι σύνεδροι του ΠΑΣΟΚ,

Οι εργαζόμενοι στον ΕΟΤ αποφάσισαν στη χθεσινή έκτακτη Γενική τους Συνέλευση να ενημερωθεί το Συνέδριό σας για τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει για τον ελληνικό τουρισμό η επιχειρούμενη από την Κυβέρνηση διάλυση του ΕΟΤ.

Ζητούμε από το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ να παρέμβει πολιτικά για να αποσυρθούν από το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Τουρισμού οι διατάξεις που διαλύουν τον ΕΟΤ γιατί, αν παραμείνουν, θα υπάρξει απορύθμιση της τουριστικής αγοράς και απώλεια σημαντικών κονδυλίων από το ΕΣΠΑ στην πιο κρίσιμη στιγμή για την ελληνική οικονομία”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024