Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΠ. Καμμένος: Η ΟΑ να ξαναρχίσει να πετά προς Αυστραλία
Έκκληση στους ομογενείς να στηρίξουν τον τουρισμό των ελληνικών νησιών

Π. Καμμένος: Η ΟΑ να ξαναρχίσει να πετά προς Αυστραλία

Την εκτίμηση ότι τώρα που η Ολυμπιακή Αεροπορία πέρασε στον έλεγχο της MIG είναι πολύ πιθανόν να ξαναρχίσει τις πτήσεις της προς την Αυστραλία, εξέφρασε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε…

Την εκτίμηση ότι τώρα που η Ολυμπιακή Αεροπορία πέρασε στον έλεγχο της MIG είναι πολύ πιθανόν να ξαναρχίσει τις πτήσεις της προς την Αυστραλία<...>, εξέφρασε ο υφυπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Πάνος Καμμένος, ο οποίος εκπροσώπησε την ελληνική κυβέρνηση στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου που έγινε στη Μελβούρνη. Όπως αναφέρει το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Καμμένος απεύθυνε ακόμη έκκληση στους ομογενείς να στηρίξουν τον τουρισμό των ελληνικών νησιών και – όσοι έχουν την δυνατότητα- να επενδύσουν σ`αυτά λέγοντας χαρακτηριστικά: “Ξέρω ότι πολλοί που επέστρεψαν κατά το παρελθόν στην Ελλάδα για να επενδύσουν, κυρίως από αγάπη προς αυτήν, έχασαν χρήματα από την ασυνειδησία που συνάντησαν. Ακόμα και από την ίδια την Πολιτεία. Θέλω να τους διαβεβαιώσω εκ μέρους της κυβέρνησης ότι σήμερα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να μην επαναληφθούν αυτά που είχαν συμβεί. Προσκαλώ και την πρώτη και την δεύτερη γενιά των ομογενών να συμβάλουν για να κάνουμε το επόμενο βήμα για το αύριο”

Ακόμη, ο κ. Καμμένος δήλωσε: “Στο υπουργείο μας είμαστε στη διάθεσή κάθε ενδιαφερόμενου και θέτουμε σε εφαρμογή προγράμματα σύγχρονης τεχνολογίας, πράσινου τουρισμού, και άλλες μορφές τουρισμού, πέραν του καλοκαιρινού. Προχωρούμε σε πολύ σοβαρές επενδύσεις στο οδικό δίκτυο, νέων μορφών ενέργειας και δρομολογήσαμε νέα και σύγχρονα πλοία στα περισσότερα νησιά. Παράλληλα προχωρούμε σε ενίσχυση του αλιευτικού τουρισμού. Ενθαρρύνουμε τις επενδύσεις σε πολιτιστικά δρώμενα και σε ήπιες μορφές ανάπτυξης που σέβεται τις πολιτισμικές ιδιαιτερότητες κάθε περιοχής”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024