Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γεωργίας

Πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ Ελλάδας και Γεωργίας

Πρόσφατα συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΤ κ. Ι. Στεφανίδης με την υπουργό Εμπορίου και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων της Γεωργίας κ. Τ. Μπερολυσασβίλι, καθώς και τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας της Γεωργίας […]

Πρόσφατα συναντήθηκε ο πρόεδρος του ΕΟΤ<.> κ. Ι. Στεφανίδης με την υπουργό Εμπορίου και Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων της Γεωργίας<...> κ. Τ. Μπερολυσασβίλι, καθώς και τον υφυπουργό Εθνικής Οικονομίας της Γεωργίας κ. Γκ. Τσερκβιάνι.
Κατά την διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε ανασκόπηση των διμερών τουριστικών σχέσεων και εκφράστηκε η κοινή πεποίθηση ότι, μεταξύ των δύο χωρών, που συνδέονται με παραδοσιακές σχέσεις φιλίας, έχει σημειωθεί σημαντική πρόοδος στον τομέα της τουριστικής συνεργασίας που συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών.
Σημειώνεται τέλος ότι, στο πλαίσιο μικτής διυπουργικής επιτροπής Ελλάδας – Γεωργίας υπογράφτηκε πρωτόκολλο συνεργασίας που περιλαμβάνει και τον τουριστικό τομέα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024