Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣε εξέλιξη το πρόγραμμα του ΟΓΑ για επισκέψεις στην Κύπρο

Σε εξέλιξη το πρόγραμμα του ΟΓΑ για επισκέψεις στην Κύπρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται το εκδρομικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα νέων αγροτών του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) με εκατοντάδες δικαιούχουςνα έχουν επισκεφτεί ήδη την Κύπρο, στο πλαίσιο του προγράμματος της ‘Αγροτικής Εστίας’, […]

Σε εξέλιξη βρίσκεται το εκδρομικό και επιμορφωτικό πρόγραμμα νέων αγροτών του Οργανισμού Γεωργικών Ασφαλίσεων (Ο.Γ.Α.) με εκατοντάδες δικαιούχους<...>να έχουν επισκεφτεί ήδη την Κύπρο, στο πλαίσιο του προγράμματος της ‘Αγροτικής Εστίας’, που πραγματοποιείται για δεύτερη συνεχή χρονιά. Στόχος του είναι η διεύρυνση των κοινωνικών παροχών, της ποιοτικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης σε νέες καινοτόμες αγροτικές δραστηριότητες για 2.000 νέους αγρότες ηλικίας 21 έως 40 ετών.

Το Εκδρομικό-Επιμορφωτικό Πρόγραμμα στην Κύπρο, (ατομικό πρόγραμμα) περιλαμβάνει επιμορφωτικό ταξίδι διάρκειας 5 ημερών (4 διανυκτερεύσεις) και παρέχει στους συμμετέχοντες δωρεάν αεροπορική μεταφορά, διαμονή σε επιλεγμένα ξενοδοχεία 4 αστέρων (με πρωινό και ημιδιατροφή), επισκέψεις επιμορφωτικού χαρακτήρα, σε τόπους με ενδιαφέρον σε θέματα αγροτικής ανάπτυξης, καθώς και τουριστικές περιηγήσεις. Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα πραγματοποιείται κατά την διάρκεια της περιόδου Σεπτέμβριος – Δεκέμβριος 2006 χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους δικαιούχους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024