Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΕΤΕ: Η βελτίωση της εικόνας της χώρας βοηθά την τουριστική ζήτηση
Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων

ΣΕΤΕ: Η βελτίωση της εικόνας της χώρας βοηθά την τουριστική ζήτηση

Ως ένα καθοριστικό βήμα στη μαραθώνια πορεία μεταμόρφωσης της ελληνικής οικονομίας, από σοβιετικού τύπου σε σύγχρονη ευρωπαϊκή, χαρακτήρισε τη συμφωνία του Eurogroup, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης.

“Ο τουρισμός μπορεί να συμβάλλει καθοριστικά στην τιτάνια αυτή προσπάθεια. Η βελτίωση της εικόνας της χώρας μπορεί να βοηθήσει ιδιαίτερα την τουριστική ζήτηση και το επενδυτικό ενδιαφέρον. Αρκεί από σήμερα κιόλας, να ξεκινήσει η κυβέρνηση συνεργασίας, με την ίδια αποφασιστικότητα, την άμεση υλοποίηση των μεταρρυθμίσεων και την ουσιαστική στήριξη στρατηγικών τομέων με δυναμισμό και προοπτική όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία και οι εξαγωγές μας”, δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδεάδης για την πρόσφατα επιτευχθείσα συμφωνία του Eurogroup.

“Πρέπει τώρα να πιστέψουμε ξανά στις δυνάμεις μας, στη νέα γενιά και να προχωρήσουμε μπροστά ενωμένοι με όραμα, νέα νοοτροπία, ποιότητα, σχέδιο, επιμονή και σκληρή δουλειά”, συμπλήρωσε ο κ. Ανδρεάδης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024