Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣΤΕΚ: Έγκαιρη η λήψη μέτρων για τη διασφάλιση ηλεκτρικής ενέργειας στα κυπριακά ξενοδοχεία
Ευχαριστίες του ΣΤΕΚ σε πολιτική ηγεσία και ΚΟΤ

ΣΤΕΚ: Έγκαιρη η λήψη μέτρων για τη διασφάλιση ηλεκτρικής ενέργειας στα κυπριακά ξενοδοχεία

Ο ΣΤΕΚ εκφράζει ευχαριστίες προς τον υπουργό Τουρισμού κ. Αντώνη Πασχαλίδη, τον πρόεδρο της ΑΗΚ και τον προέδρο του ΚΟΤ για τη διασφάλιση συνεχούς παροχής ηλεκτρικής ενέργειας στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας, μετά την τραγωδία της 11ης Ιουλίου στο Μαρί.

Ο ΣΤΕΚ (Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων Κύπρου) εκφράζει δημόσια θερμές ευχαριστίες προς τον  αρμόδιο υπουργό για τον Τουρισμό κ. Αντώνη Πασχαλίδη, τον πρόεδρο της ΑΗΚ κ. Χάρη Θράσου και τον προέδρο του ΚΟΤ κ. Αλέκο Ορουντιώτη, που με τις άμεσες, συντονισμένες και αποτελεσματικές ενέργειες αντιμετώπισης και διαχείρισης της πρωτοφανούς ενεργειακής κρίσης που ξέσπασε σαν αποτέλεσμα της ανείπωτης τραγωδίας της 11ης Ιουλίου στο Μαρί, διασφάλισαν την συνεχή παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στη ξενοδοχειακή βιομηχανία της χώρας. Τονίζεται ότι τούτο έγινε κατορθωτό μεσούσης της καλοκαιρινής τουριστικής περιόδου, συμβάλλοντας στην αποτροπή φυγής των τουριστών και έτσι την αποφυγή δημιουργίας τροχοπέδης σε μια κατά τα άλλα υποσχόμενη τουριστική σεζόν πολύ αναγκαία για την αναζωογόνηση της εθνικής οικονομίας.
 
Ιδιαίτερα άξιοι συγχαρητηρίων είναι η διοίκηση, η διεύθυνση και ολόκληρο το προσωπικό της ΑΗΚ, που κάτω από αντίξοες συνθήκες εργάζονται νυχθημερόν ώστε αφενός να ελαχιστοποιηθούν οι άμεσες επιπτώσεις από την αναπάντεχη και καταστροφική απώλεια σημαντικού μέρους του παραγωγικού δυναμικού της Αρχής και αφετέρου για να επιτευχθεί το συντομότερο δυνατό ή επάνοδος στην ομαλότητα και η αποφυγή περαιτέρω αρνητικών επιπτώσεων στην οικονομία του τόπου, που δυστυχώς εκ των πραγμάτων φαίνεται ήδη ότι είναι πολύ σοβαρές και επιζήμιες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024