Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΣυνάντηση Πετραλιά με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών της Κίνας

Συνάντηση Πετραλιά με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών της Κίνας

Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών της Κίνας συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται της ολυμπιακής προετοιμασίας…

Με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών της Κίνας συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής η υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, κυρία Φάνη Πάλλη – Πετραλιά, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που άπτονται<...>της ολυμπιακής προετοιμασίας του Πεκίνου.

“Αισθανόμαστε ευτυχείς που παραδίδουμε την ολυμπιακή φλόγα στο Πεκίνο και στον κινεζικό λαό με τον οποίο μας συνδέουν κοινοί πολιτιστικοί δεσμοί, μας ενώνει η ιστορία. Πρόκειται για ένα λαό που είναι η κοιτίδα του ανατολικού πολιτισμού και εμείς θεωρούμαστε η κοιτίδα του δυτικού πολιτισμού” ανέφερε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, σε δηλώσεις της μετά το πέρας της συνάντησης η κυρία Πετραλία, εκφράζοντας την αισιοδοξία της για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Από την πλευρά του ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Liu Xingzhong σε δηλώσεις του, αφού ευχαρίστησε την Ελληνίδα υπουργό για τη συνάντηση τους ανέφερε: “Η Ελλάδα είναι μία πανέμορφη χώρα. Πριν από 2 χρόνια καταφέρατε να διοργανώσετε με πολύ μεγάλη επιτυχία αξέχαστους και ονειρεμένους Ολυμπιακούς Αγώνες. Από την δική σας επιτυχημένη διοργάνωση αποκομίσαμε χρήσιμες εμπειρίες για την δική μας ολυμπιακή προετοιμασία. Τις μέρες που είμαστε εδώ έχουμε εντυπωσιαστεί από την αρτιότητα των ολυμπιακών σας υποδομών”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024