Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΤο «Σπίτι της Ελλάδας» στο γαλανόλευκο Salzburg

Το «Σπίτι της Ελλάδας» στο γαλανόλευκο Salzburg

Το «Σπίτι της Ελλάδας», ο χώρος συνάντησης των Ελλήνων και ξένων φιλάθλων παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Salzburg της Αυστρίας, όπου ως γνωστό αγωνίζεται η Εθνική […]

Το «Σπίτι της Ελλάδας», ο χώρος συνάντησης των Ελλήνων και ξένων φιλάθλων παρουσιάστηκε την περασμένη Πέμπτη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου στο Salzburg της Αυστρίας, όπου ως γνωστό αγωνίζεται η Εθνική Ελλάδας<…>στη διάρκεια του Euro 2008.

O Διευθυντής του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Παναγιώτης Σκορδάς και ο Γενικός Διευθυντής Marketing της ΕΠΟ κ. Γιάννης Φαρφαρέλλης παρουσίασαν τον χώρο που θα φιλοξενήσει το λεγόμενο «Σπίτι της Ελλάδας». Πρόκειται για σύμπλεγμα περιπτέρων που θα στηθούν στον προαύλιο χώρο του εμπορικού κέντρου Europark στο Salzburg, ακριβώς δίπλα από το στάδιο που θα φιλοξενήσει τους αγώνες. Έλληνες και ξένοι φίλαθλοι που θα βρεθούν στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σειρά εκδηλώσεων, που διοργανώνονται από τον ΕΟΤ, την ΕΠΟ και τους χορηγούς. Θα είναι στην κυριολεξία μια «Αληθινή εμπειρία», που όπως το επίσημο διαφημιστικό μήνυμα του ΕΟΤ «Greece – the true experience», θα προσκαλεί για συνέχεια στην Ελλάδα.

Ο Γενικός Διευθυντής Marketing της ΕΠΟ κ. Φαρφαρέλλης αναφέρθηκε στην ετοιμότητα της πόλης του Salzburg και τόνισε ότι μέσω του ΕΟΤ και των χορηγών της Εθνικής θα γίνουν πραγματικότητα όλα τα events.

Ο Διευθυντής του ΕΟΤ Αυστρίας κ. Σκορδάς προέβη σε λεπτομερή παρουσίαση με φίλμ και εικόνες των δραστηριοτήτων του ΕΟΤ για την περίοδο του πρωταθλήματος, οι οποίες δεν περιορίζονται μόνο στον χώρο του Europark, αλλά και στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Στη ζώνη φιλάθλων στο κέντρο της πόλης θα στηθούν γιγαντοοθόνες για την παρακολούθηση των αγώνων, όπου θα προβάλλεται και το διαφημιστικό σπότ του ΕΟΤ. Συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις θα συνοδεύουν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας τους φιλάθλους. Στην πλατεία των ανακτόρων του Mirabell θα φιλοξενηθεί ήδη από τον Μάιο έκθεση φωτογραφίας με εικόνες από την Ελλάδα. Η ίδια έκθεση θα μεταφερθεί στο Europark τον Ιούνιο. Η διαφημιστική καμπάνια του ΕΟΤ θα καλύπτει στάσεις λεωφορείων, αλλά και τα κεντρικά λεωφορεία της πόλης που θα μεταφέρουν τους οπαδούς από το ιστορικό κέντρο στο Europark και το στάδιο.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024