Τελευταία νέα
ΑρχικήΕναλλακτικός ΤουρισμόςΑθλησηςΞανά στην Κέρκυρα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών

Ξανά στην Κέρκυρα οι Πανελλήνιοι Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών

Η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει και φέτος τους Πανελλήνιους Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών, το Σάββατο, 2 Ιουλίου, οι οποίοι συνδιοργανώνονται από την Κερκυραϊκή Λέσχη Ταχυπλοΐας και τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας, υπό […]

Η Κέρκυρα θα φιλοξενήσει και φέτος τους Πανελλήνιους Αγώνες Φουσκωτών Σκαφών, το Σάββατο, 2 Ιουλίου, οι οποίοι συνδιοργανώνονται<...> από την Κερκυραϊκή Λέσχη Ταχυπλοΐας και τον Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών Κέρκυρας, υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματεία Αθλητισμού και του ΕΟΤ και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, του Δήμου Κερκυραίων και της Αναπτυξιακής Επιχείρησής του (ΑΝΕΔΚ).

Η συμμετοχή των σκαφών που θα αγωνιστούν προβλέπεται να είναι διπλάσια από την περυσινή, ενώ κάνουν την εμφάνισή τους, για πρώτη φορά, στους αγώνες, καινούργια σκάφη με ιπποδύναμη 500 ίππων. Τους αγώνες θα πλαισιώσουν ιδιαίτερα θεαματικές, θαλάσσιες επιδείξεις σκι, τζετ σκι, ανεμόπτερων και αλεξίπτωτων, αλλά θα υπάρξουν και πολλές εκπλήξεις.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024