Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΗ ΕΑΤΑ μετεξελίσσεται σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ)
Φορείς

Η ΕΑΤΑ μετεξελίσσεται σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ)

eata

Ο Οργανισμός αποκτά τεχνική υπηρεσία που θα υλοποιεί έργα στον Δήμο Αθηναίων

Σε Αναπτυξιακό Οργανισμό Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΑΟΤΑ) μετεξελίσσεται η Εταιρεία Ανάπτυξης και Τουριστικής Προβολής του Δήμου Αθηναίων (ΕΑΤΑ), ακολουθώντας τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται σε συνδυασμό με την ομόφωνη έγκριση του νέου οργανογράμματος, βάσει του οποίου η ΕΑΤΑ αποκτά πλέον και τεχνική υπηρεσία.

“Πρόκειται για ένα επιπλέον σημαντικό εργαλείο, το οποίο θα συμβάλλει στην ωρίμανση και υλοποίηση των τεχνικών έργων, που θα πραγματοποιήσει τα επόμενα χρόνια ο δήμος στο κέντρο και τις γειτονιές της Αθήνας. Η νέα δημοτική αρχή αναλαμβάνει αυτή τη σημαντική πρωτοβουλία με στόχο τα έργα να υλοποιούνται χωρίς καθυστερήσεις και έχοντας την πλήρη εποπτεία σε όλα τα βήματα της διαδικασίας”, τονίζει σε δήλωσή του ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΑΤΑ, κ. Ιωάννης Γεώργιζας.

Σημειώνεται ότι η νέα υπηρεσία της ΕΑΤΑ έχει ήδη αρχίσει τη διαδικασία για στελέχωση σε στενή συνεργασία και με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, κ. Ανδρέα Γραμματικογιάννη. Με την ολοκλήρωση της τυπικής διαδικασίας του νέου καταστατικού, τις επόμενες εβδομάδες, η τεχνική υπηρεσία θα ξεκινήσει το έργο της.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024