Τελευταία νέα
ΑρχικήΗ Etihad Airways ξεκινά επίσημα τη σελίδα της στο facebbook
Μεγάλη προωθητική ενέργεια για τις Μαλδίβες

Η Etihad Airways ξεκινά επίσημα τη σελίδα της στο facebbook

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει ξεκινήσει επίσημα τη σελίδα της στο facebook με έναν σημαντικό διαγωνισμό για την προώθηση της νέας πτήσης προς το […]

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχει ξεκινήσει επίσημα τη σελίδα της στο facebook με έναν σημαντικό διαγωνισμό<...> για την προώθηση της νέας πτήσης προς το Μάλε, την πρωτεύουσα των Μαλδίβων.

Ο νικητής του διαγωνισμού (ο οποίος ονομάζεται “Escape to Paradise”), θα κερδίσει δύο εισιτήρια μετΆεπιστροφής για την πρώτη πτήση προς το Μάλε, τις μεταφορές και τέσσερις διανυκτερεύσεις με πλήρη διατροφή στο SixSenses Laamu Maldives.

Ο διαγωνισμός “Escape to Paradise” συμπεριλαμβάνει τη συμπλήρωση ενός κουίζ στο facebook από τους ενδιαφερόμενους για να εξακριβώσουν πόσο ρομαντικοί είναι. Οι χρήστες θα λάβουν αστεία και άμεση απάντηση από το κουίζ, ενώ παράλληλα θα έχουν εγγραφεί για να κερδίσουν το μεγάλο βραβείο, το ταξίδι.
Ο διαγωνισμός θα είναι διαθέσιμος για συμμετοχή και εγγραφή μέχρι την 31η Ιουλίου, αποκλειστικά στη σελίδα της Etihad στο facebook.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad, δήλωσε: “Τα social media επιτρέπουν στις εταιρείες να γίνονται ολοένα και πιο δημιουργικές και καινοτόμες στο marketing και την επικοινωνιακή τους προσέγγιση. Είμαστε ενθουσιασμένοι με την επίσημη έναρξη της συναρπαστικής καμπάνιας που προβάλλει τις υπηρεσίες της Etihad προς τις Μαλδίβες, ένα από τα πιο ρομαντικά μέρη στον κόσμο και τον κορυφαίο προορισμό για ταξίδι του μέλιτος για τους πελάτες μας.

Αυτό είναι μόνο η αρχή για την Etihad. Στοχεύουμε στη δημιουργία ενός ακαταμάχητου και συναρπαστικού περιεχομένου και προωθητικών ενεργειών για τους θαυμαστές μας και αναζητάμε πρωτότυπους τρόπους να παρουσιάσουμε την Etihad και να παροτρύνουμε τον κόσμο να ταξιδέψει με την καλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο”.

Η σελίδα της Etihad στο facebook περιλαμβάνει φωτογραφίες, βίντεο και όλα τα νέα της εταιρείας, ανακοινώσεις και προωθητικές ενέργειες, καθώς και πληροφορίες για τον στόλο αεροσκαφών της εταιρείας, τις καμπίνες, τους προορισμούς και τις χορηγίες. Ακόμα περιέχει μία σελίδα αποκλειστικά για ευκαιρίες καριέρας και την αναζήτηση πτήσεων. Οι χρήστες θα μπορούν να συμμετέχουν σε συζητήσεις, να παίρνουν μέρος σε δημοσκοπήσεις και να θέτουν ερωτήσεις στην εταιρεία για διάφορα θέματα και εκδηλώσεις.

Η Etihad θα ξεκινήσει τις πτήσεις προς το Μάλε, την πρωτεύουσα της Δημοκρατίας των Μαλδίβων, την 1η Νοεμβρίου, αφού λάβει την έγκριση της κυβέρνησης. Η Etihad θα παρέχει μία καθημερινή πτήση μετΆεπιστροφής από τη βάση της στο Aμπου Ντάμπι προς το διεθνές αεροδρόμιο του Μάλε, με αεροσκάφος Airbus Α320. Το Μάλε θα γίνει ο 67ος προορισμός στο παγκόσμιο δίκτυο της Etihad.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024