Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΑίτηση για άδεια λειτουργίας υπέβαλε ο νέος Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Αίτηση για άδεια λειτουργίας υπέβαλε ο νέος Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών

Την αίτηση για την έκδοση άδειας λειτουργίας του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα υπέβαλε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών η εταιρία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών […]

Την αίτηση για την έκδοση άδειας λειτουργίας του νέου Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών στα Σπάτα<.> υπέβαλε την Τρίτη 2 Ιανουαρίου προς<...> τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών η εταιρία Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών Α.Ε., ΔΑΑ.

Η αίτηση για την έκδοση άδειας, που υποβλήθηκε εντός των προβλεπομένων προθεσμιών, είναι σύμφωνα με τη Σύμβαση Ανάπτυξης Αεροδρομίου και ανταποκρίνεται απόλυτα στο χρονοδιάγραμμα που είχε εκπονηθεί πριν από 4 χρόνια, το οποίο προβλέπει την έναρξη λειτουργίας του νέου αεροδρομίου την 1η Μαρτίου 2001.

Η Εταιρία Αεροδρομίου βεβαιώνει τον αρμόδιο υπουργό ότι ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" δύναται να δεχθεί με ασφάλεια σε 24ώρη βάση την τρέχουσα αεροπορική κίνηση του Κρατικού Αερολιμένα Αθηνών.

Ο νέος Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" με βάση τις υφιστάμενες υποδομές του, έχει ετήσια δυνατότητα εξυπηρέτησης 16 εκατ. επιβατών και 65 κινήσεων αεροσκαφών ανά ώρα, μέσω δύο παράλληλων διαδρόμων προσγειώσεων και απογειώσεων, ενώ διαθέτει 24 εφαπτόμενες θέσεις αεροσκαφών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024