Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκσυγχρονίζεται το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ‘Νίκος Καζαντζάκης’

Εκσυγχρονίζεται το αεροδρόμιο του Ηρακλείου ‘Νίκος Καζαντζάκης’

Σε έγγραφό του ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρίστος Βερελής απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μανόλη Στρατάκη δήλωσε ότι για την αντιμετώπιση της συνεχώς αυξανόμενης κίνησης και στα πλαίσια της ανάπτυξης […]

Σε έγγραφό του ο υπουργός Μεταφορών κ. Χρίστος Βερελής απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Μανόλη Στρατάκη δήλωσε ότι για την<...> αντιμετώπιση της συνεχώς αυξανόμενης κίνησης και στα πλαίσια της ανάπτυξης του κρατικού αερολιμένα Ηρακλείου, κρίθηκε επιβεβλημένη και έχει αποφασιστεί η επέκταση του υπάρχοντος αεροσταθμού.

Στόχος του σχεδίου εκσυγχρονισμού είναι η αποτελεσματική διακίνηση των επισκεπτών και η ασφαλής διεξαγωγή των πτήσεων, καθώς οι νέες αίθουσες θα διαθέτουν νέα ειδικά συστήματα πλήρους ελέγχου επιβατών, χειραποσκευών και αποσκευών, όπως επίσης και υπερσύγχρονο εξοπλισμό.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Σιδηρόδρομοι, Αεροδρόμια, Αττικές Συγκοινωνίες", που χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης στα πλαίσια του Γ' Κοινοτικού Πλαισίου Στήριξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024