Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑνάπτυξη των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους

Ανάπτυξη των αεροπορικών εταιριών χαμηλού κόστους

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Barclaycard, οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, αρχίζουν να ανταγωνίζονται τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες στην πολύ επικερδή αγορά του business travel. Η έρευνα που ονομάστηκε Travel […]

Σύμφωνα με έρευνα της εταιρίας Barclaycard, οι αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους, αρχίζουν να ανταγωνίζονται<...> τις παραδοσιακές αεροπορικές εταιρίες στην πολύ επικερδή αγορά του business travel.

Η έρευνα που ονομάστηκε Travel in Business Survey 2001, κατά την οποία 2.500 επιχειρηματίες στον ταξιδιωτικό τομέα ερωτήθηκαν, έβγαλε ότι ο αριθμός των ταξιδιωτικών επιχειρηματιών που χρησιμοποιούν τις αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους για τα επαγγελματικά ταξίδια τους, διπλασιάστηκε τα τελευταία δύο χρόνια. Παράλληλα στην έρευνα βγήκε στην επιφάνεια το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι οι θέσεις business-class είναι πολύ ακριβές.

Ο επικεφαλής marketing της εταιρίας Barclaycard, κ. Simon Chick, δήλωσε ότι το γεγονός ότι οι επιχειρηματίες πιστεύουν ότι οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι business class seats δεν είναι αντάξιες του υψηλού κόστους τους, εξηγεί την προτίμηση που δείχνουν στις φθηνότερες λύσεις, δηλαδή στις πιο φθηνές αεροπορικές εταιρίες.

Πάνω από το μισό των επιχειρηματιών που ερωτήθηκαν κατά τη διάρκεια της έρευνας, δήλωσαν ότι έχουν ήδη ταξιδέψει με αεροπορικές εταιρίες χαμηλού κόστους στο παρελθόν, ενώ το 96% δήλωσε ότι θα χρησιμοποιούσαν αυτές τις εταιρίες στο μέλλον για τα ταξίδια τους.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024