Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΑποκλειστική συνεργασία του ομίλου Goldair με την Panalpina

Αποκλειστική συνεργασία του ομίλου Goldair με την Panalpina

Μια σημαντική συμφωνία, αποκλειστικής συνεργασίας παγκοσμίως, στον τομέα των αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών με την πολυεθνική εταιρία Panalpina ολοκλήρωσε πρόσφατα ο όμιλος Goldair, μέσω της εταιρίαςτου Hellas Logistics. H εταιρία […]

Μια σημαντική συμφωνία, αποκλειστικής συνεργασίας παγκοσμίως, στον τομέα των αεροπορικών και θαλάσσιων μεταφορών με την πολυεθνική εταιρία Panalpina ολοκλήρωσε πρόσφατα ο όμιλος Goldair, μέσω της εταιρίας<...>του Hellas Logistics.

H εταιρία Panalpina, με έτος ίδρυσης το 1895 θεωρείται μια από τις 4 μεγαλύτερες εταιρίες στον κόσμο στις αεροπορικές και θαλάσσιες μεταφορές. Έχει 500 υποκαταστήματα σε 80 χώρες και το ανθρώπινο δυναμικό της ανέρχεται σε 14.000 εργαζόμενους. Διαθέτει προηγμένο σύστημα παρακολούθησης φορτίων, logistics park σε όλες τις ηπείρους (Αμερική, Ασία, Αφρική, Ευρώπη, Αυστραλία) και διαχειρίζεται τα φορτία των μεγαλύτερων πολυεθνικών σε όλο τον κόσμο. Στον χώρο των αεροπορικών εμπορευματικών μεταφορών κατατάσσεται παγκοσμίως στην 3η θέση, με 830.000 τόνους μεταφερόμενου φορτίου ετησίως και στον χώρο των θαλάσσιων μεταφορών με containers, κατατάσσεται 4η με 980.000 containers ετησίως.

Η εταιρία Hellas Logistics, ιδρύθηκε το 2004 από τον όμιλο Goldair. Η κύρια δραστηριότητα της, είναι οι αεροπορικές εξαγωγές ειδικών προϊόντων, όπως ψάρια, γιαούρτια, λουλούδια, φάρμακα, καθώς και φρέσκα φρούτα. Διαθέτει τμήμα αεροπορικών εισαγωγών γενικού φορτίου, καθώς και τμήματα ναυτιλιακών και οδικών μεταφορών. Το ανθρώπινο δυναμικό της αποτελείται από έμπειρα στελέχη, που προτείνουν ευέλικτες λύσεις μεταφοράς, από και προς όλο τον κόσμο, προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε πελάτη. Ο κύκλος εργασιών της για το 2005 ήταν 1,91 εκατ. ευρώ και το 2006 ήταν 3,35 εκατ. ευρώ, παρουσιάζοντας αύξηση της τάξης του 85%.

Ένας από τους βασικούς λόγους συνεργασίας της Panalpina με την Hellas Logistics, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της δεύτερης, ήταν η διαχρονική δυναμική που παρουσιάζει ο όμιλος Goldair στον τομέα των εμπορευματικών μεταφορών, καθώς και το υψηλού επιπέδου ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024