Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΧατζηδάκης: Δεν θα θιγεί καθόλου το καθεστώς υπαλλήλων της ΥΠΑ
Υπουργείο Μεταφορών και Επικοινωνιών

Χατζηδάκης: Δεν θα θιγεί καθόλου το καθεστώς υπαλλήλων της ΥΠΑ

«Όπως είναι βέβαιο ότι σήμερα είναι 10 Σεπτεμβρίου, άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι δεν θα θιγεί καθόλου το καθεστώς των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και […]

«Όπως είναι βέβαιο ότι σήμερα είναι 10 Σεπτεμβρίου, άλλο τόσο βέβαιο είναι ότι δεν θα θιγεί καθόλου το καθεστώς των υπαλλήλων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, από το Πρόγραμμα Ανάπτυξης και Εκσυγχρονισμού<...>των Περιφερειακών Αεροδρομίων” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, κ. Κωστής Χατζηδάκης, έπειτα από συνάντηση, που πραγματοποίησε την Τετάρτη, με εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Σωματείων της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
Αυτό που θέλουμε απλώς, εξήγησε είναι, όπως γίνεται σε όλη την Ευρώπη, να προσελκύσουμε και ιδιωτικές επενδύσεις, για να επιταχυνθεί ο εκσυγχρονισμός των αεροδρομίων της περιφέρειας. Οι πόροι του δημοσίου είναι πεπερασμένοι και δεν μας φτάνουν. Αυτό είναι όλο. Τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω”.

Απαντώντας μάλιστα σε ερώτηση δημοσιογράφου για τους ειδικούς λογαριασμούς εργαζομένων της ΥΠΑ, που ήταν στο Υπουργείο Οικονομίας και τώρα καταργούνται, ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα. Και πρόσθεσε: “Το όλο ζήτημα είναι διαχειριστικό. Απομένει να διευκρινιστεί ως προς τις λεπτομέρειες. Η δημόσια χρηματοδότηση που πήγαινε στην ΥΠΑ θα εξακολουθήσει να πηγαίνει”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024