Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔεν απαντά ο Πρωτόπαπας για τα προσωπικά δεδομένα επιβατών αεροπορικών εταιριών

Δεν απαντά ο Πρωτόπαπας για τα προσωπικά δεδομένα επιβατών αεροπορικών εταιριών

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας δέχθηκε χθες σειρά ερωτήσεων για το θέμα της παροχής προσωπικών και βιομετρικών δεδομένων των επιβατών από ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες…

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Πρωτόπαπας δέχθηκε χθες σειρά ερωτήσεων για το θέμα της παροχής<...> προσωπικών και βιομετρικών δεδομένων των επιβατών από ευρωπαϊκές αεροπορικές εταιρίες και την Ολυμπιακή προς τις αμερικανικές αρχές ασφαλείας, όμως δεν έδωσε σαφή απάντηση.

Ο υπουργός Τύπου απάντησε ότι το ζήτημα αυτό θα το δούμε, ότι υπάρχουν ζητήματα ασφάλειας και ότι έχουμε σοβαρή ευθύνη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Σε ερωτήσεις για το πώς αξιολογεί η κυβέρνηση τη σχετική απόφαση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που καταδικάζει την Κομισιόν για τη συγκατάθεσή της στην παροχή των στοιχείων, είπε ότι θα αξιολογηθούν οι αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου, ενώ αρνήθηκε να απαντήσει για το κατά πόσον έχει ή πρόκειται να εγκατασταθεί στο αεροδρόμιο `Ελ. Βενιζέλος` σύστημα για τον έλεγχο της ίριδας των επιβατών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024