Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΔύο νέες διεθνείς διακρίσεις για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Routes Europe: βραβείο για τη στρατηγική μάρκετινγκ

Δύο νέες διεθνείς διακρίσεις για το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών

Δύο σημαντικές νέες διεθνείς διακρίσεις έλαβε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για την αποτελεσματικότητά του κατά τη διάρκεια της δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας στην Ελλάδα: “Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011” (“European Airport of the […]

Δύο σημαντικές νέες διεθνείς διακρίσεις έλαβε ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών για την αποτελεσματικότητά του κατά τη διάρκεια της δυσμενούς οικονομικής<...> συγκυρίας στην Ελλάδα:

“Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011” (“European Airport of the Year 2011”)
Αξιολογώντας τα αεροδρόμια σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για τον κλάδο των αερομεταφορών, το βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Μεταφορών απέδωσε στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών τον τίτλο “Ευρωπαϊκό Αεροδρόμιο 2011” (“European Airport of the Year 2011”), για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και το σχεδιασμό του, την επιτυχημένη και διεθνώς αναγνωρισμένη στρατηγική μάρκετινγκ που εφαρμόζει, την ισχυρή επιχειρηματικότητα και την εταιρική υπευθυνότητά του, παρά τη δυσμενή συγκυρία την οποία διανύει η ελληνική οικονομία.

Οργανισμός διεθνούς κύρους με αποστολή τον καθορισμό προτύπων στο χώρο των μεταφορών, το βρετανικό Ινστιτούτο Διοίκησης Μεταφορών (Institute of Transport Management / ITM) αναγνώρισε ιδιαίτερα τη συνεχή και δυναμική υποστήριξη του αεροδρομίου προς τις αεροπορικές εταιρείες, είτε μέσω της παροχής αναπτυξιακών κινήτρων είτε μέσω του παγώματος –για τρίτη χρονιά- των χρεώσεών του. Επίσης, ξεχωριστή αναφορά έγινε στην δυναμική του ΔΑΑ ως μοχλού ανάπτυξης και απασχόλησης, με σημαντική συμβολή στην τοπική και στην εθνική οικονομία.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το Ινστιτούτο, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι “ένα αεροδρόμιο με ισχυρή πελατοκεντρική φιλοσοφία και συνεχή δέσμευση στην καινοτομία, ένα αεροδρόμιο που «κοιτάζει μπροστά”.

Routes Europe: Ακόμη μια διάκριση για το ΔΑΑ από τις αεροπορικές εταιρείες
Παράλληλα, ακόμη μία διάκριση απένειμαν οι αεροπορικές εταιρείες στο ΔΑΑ για τη συνεχή υποστήριξη που προσφέρει μέσω των προγραμμάτων του αεροδρομιακού μάρκετινγκ και αναπτυξιακών κινήτρων. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του 6ου Συνεδρίου Ανάπτυξης Αερογραμμών Routes Europe που έγινε στο Κάλιαρι με τη συμμετοχή 700 εκπροσώπων του κλάδου των αερομεταφορών, ο ΔΑΑ έλαβε ειδικό τιμητικό βραβείο στην κατηγορία “Μεσόγειος / Ν. Ευρώπη”, σε αναγνώριση της δημιουργικότητας και της αποτελεσματικότητάς του στην ανάπτυξη δρομολογίων, ειδικά κατά την ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική συγκυρία στην Ελλάδα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024