Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΓενναιοδωρία και ενθουσιασμός στη δημοπρασία του Α380

Γενναιοδωρία και ενθουσιασμός στη δημοπρασία του Α380

Οι πλειοδότες άνοιξαν τα πορτοφόλια τους με γενναιοδωρία και ενθουσιασμό για να υποστηρίξουν τη φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργάνωσε η Singapore Airlines για τις θέσεις στην πρώτη πτήση του A380. Με […]

Οι πλειοδότες άνοιξαν τα πορτοφόλια τους με γενναιοδωρία και ενθουσιασμό για να υποστηρίξουν τη φιλανθρωπική δημοπρασία που διοργάνωσε η Singapore Airlines για τις θέσεις στην πρώτη πτήση του A380. Με όλες σχεδόν τις θέσεις<...>να έχουν πλέον πουληθεί, το ποσό που θα διατεθεί για φιλανθρωπικούς σκοπούς από τα πακέτα που πουλήθηκαν αγγίζει μέχρι στιγμής τα 2 εκατομμύρια δολάρια Σιγκαπούρης.

Οι επιταγές θα προσφερθούν στα φιλανθρωπικά ιδρύματα ταυτόχρονα με την πρώτη πτήση, στις 25 και 26 Οκτωβρίου.

Μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία:

  • Σημειώθηκε ρεκόρ με την πώληση ενός πακέτου θέσεων στη νέα κατηγορία Singapore Airlines Suites για τη πτήση από Σιγκαπούρη προς Σίδνεϊ, οι οποίες πουλήθηκαν για 100.380 δολάρια Αμερικής. Η πιο συμφέρουσα προσφορά της δημοπρασίας ήταν για μια θέση στην οικονομική κατηγορία για τη πτήση από Σίδνεϊ προς Σιγκαπούρη, η οποία πουλήθηκε για 560 δολάρια.
  • Ένας κάτοικος Σιγκαπούρης αγόρασε τρεις θέσεις στην κατηγορία Singapore Airlines Suites, δύο θέσεις στην κατηγορία Business και μια θέση στην οικονομική κατηγορία στο δρομολόγιο από Σιγκαπούρη προς Σίδνεϊ πληρώνοντας 56.000 δολάρια Αμερικής και για τις 6 θέσεις.
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχών πλειοδοσιών είχαν πλειοδότες από την Αυστραλία (15%), ακολουθούμενοι από πλειοδότες από τη Σιγκαπούρη (11%), τη Βρετανία (6%), την Αμερική (4%) και τη Γερμανία (3%). Το υπόλοιπο 60% αποτελούσαν πλειοδότες από ολόκληρο τον κόσμο.
  • Στη δημοπρασία έλαβαν μέρος άτομα διαφορετικών ηλικιών, από έναν άντρα από το Σαν Φρανσίσκο που θα κλείσει τα 22 την ημέρα της πτήσης, μέχρι έναν 76χρονο από το Βανκούβερ του Καναδά.
  • Η δημοπρασία ήταν μια από τις μεγαλύτερες δημοπρασίες για φιλανθρωπικούς σκοπούς και μια από τις πλέον σύνθετες δημοπρασίες που έγιναν ποτέ στο eBay, και η μεγαλύτερη που οργανώθηκε ποτέ στην περιοχή της Ασίας και του Ειρηνικού.
  • Περισσότερα από 366 είδη τέθηκαν σε δημοπρασία τις τελευταίες 2 εβδομάδες συμπεριλαμβανομένων θέσεων σε όλες τις κατηγορίες, σε διάφορους συνδυασμούς από πακέτα θέσεων, μονές θέσεις και ζευγάρια θέσεων.
  • Οι σελίδες του eBay με τις λεπτομέρειες για τη δημοπρασία των θέσεων της πρώτης πτήση του A380 της Singapore Airlines δέχθηκαν περισσότερες από 26 εκατομμύρια επισκέψεις κατά τη διάρκεια της δημοπρασίας, οι περισσότεροι επισκέπτες προέρχονταν από την Αυστραλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ και τον Καναδά. Τα στοιχεία φανερώνουν ότι τις σελίδες της δημοπρασίας επισκέφτηκαν χρήστες από περισσότερες από 160 χώρες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024