Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέα στέγη απέκτησε η Germanwings

Νέα στέγη απέκτησε η Germanwings

Καινούρια στέγη βρήκε η εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings στο αεροδρόμιο Κολονίας/Βόννης, αφού δεν αναπτύσσεται μόνο με νέες διαδρομές και καινούρια αεροσκάφη, αλλά πλέον χρειάζεται και μεγαλύτερους χώρους στο αεροδρόμιο. Από […]

Καινούρια στέγη βρήκε η εταιρία χαμηλού κόστους Germanwings στο αεροδρόμιο Κολονίας/Βόννης, αφού δεν αναπτύσσεται μόνο με νέες διαδρομές και καινούρια αεροσκάφη, αλλά πλέον χρειάζεται και μεγαλύτερους χώρους στο αεροδρόμιο. Από εδώ και<…>στο εξής η Germanwings θα χρησιμοποιεί αποκλειστικά τον πλήρως ανακαινισμένο τομέα Α/Β του αεροδρομίου Κολονίας/Βόννης. Προχτές δόθηκε και επίσημα σε λειτουργία το νέο τμήμα του Terminal Α από τον κ. Thomas Winkellmann, εκπρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου της Germanwings και τον κ. Michael Garvens, εκπρόσωπο του διοικητικού συμβουλίου του αεροδρομίου.

Οι επιβάτες της εταιρίας χαμηλού κόστους θα κάνουν από εδώ και στο εξής check-in πολύ γρηγορότερα: Στη θέση των μέχρι τώρα 20 γκισέ θα βρίσκονται 26 στη διάθεση του κοινού. Ο αριθμός των check-in αυτόματης εξυπηρέτησης αυξάνει και αυτός από 9 σε 13 και στο εξής θα μπορούν οι επιβάτες να κάνουν εκεί check-in μαζί με τις αποσκευές τους και στη συνέχεια να τις παραδίδουν σε ένα ειδικό γκισέ. Συνολικά το αεροδρόμιο επένδυσε 10 εκατομμύρια ευρώ για την ανακαίνιση του τομέα Α/Β.

Ταυτόχρονα παραδόθηκε στο κοινό και η απευθείας σύνδεση του αεροδρομίου με το σταθμό του μετρό. Έτσι σε πολύ λίγο χρόνο οι επιβάτες μπορούν να φτάσουν στο σημείο αναχώρησής τους.

“Η επέκταση αυτή αποτελεί ακόμα ένα ορόσημο στη ραγδαία επέκτασή μας στον κόμβο της Κολονίας/Βόννης. Ήδη τέσσερα χρόνια μετά το ξεκίνημά μας, τα μέχρι τώρα χρησιμοποιούμενα από εμάς επίπεδα του τομέα C, παρ’ όλη την προέκτασή τους, δεν ήταν αρκετά. Στον τομέα Α/Β μπορούμε επιτέλους να πραγματοποιήσουμε την αξίωσή μας για παροχή άριστων υπηρεσιών προς τους επιβάτες μας” δήλωσε σχετικά ο κ. Winkelmann.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024