Τελευταία νέα
HomeΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΝέα συνεργασία της ICTS Hellas με αεροπορικές εταιρείες του Καναδά
Ολοκληρωμένες υπηρεσίες ασφάλειας στις Air Transat και Air Canada

Νέα συνεργασία της ICTS Hellas με αεροπορικές εταιρείες του Καναδά

Νέα, αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε ο όμιλος ICTS Hellas με τις Καναδικές αεροπορικές εταιρείες Air Transat και Air Canada για την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας. Συγκεκριμένα, η ICTS Hellas από […]

Νέα, αποκλειστική συμφωνία συνεργασίας υπέγραψε ο όμιλος ICTS Hellas με τις Καναδικές αεροπορικές εταιρείες Air Transat και Air Canada για την<...> παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών ασφαλείας. Συγκεκριμένα, η ICTS Hellas από την 1η Μαΐου 2010 έχει ανανεώσει τη συνεργασία της με την Air Transat για παροχή -σε καθημερινή βάση- υπηρεσιών ελέγχου ταξιδιωτικών εγγράφων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για πτήσεις με τελικό προορισμό το Τορόντο, το Μόντρεαλ και το Βανκούβερ. Επίσης, από τις 6 Ιουνίου 2010 η ICTS Hellas παρέχει στην Air Canada υπηρεσίες ελέγχου αεροσκαφών και ταξιδιωτικών εγγράφων στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών για πτήσεις με τελικό προορισμό το Τορόντο και το Μόντρεαλ.

Σύμφωνα με δηλώσεις του διευθύνοντα συμβούλου της ICTS Hellas κ. Παναγιώτη Καμπούρογλου, “στη σημερινή δύσκολη εποχή η ICTS Hellas προχωρά δυναμικά αξιοποιώντας τις επαγγελματικές ευκαιρίες που προέρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. To μήνυμα αισιοδοξίας προέρχεται από το γεγονός ότι όλες οι πτήσεις από τη Βόρεια Αμερική αναμένονται να είναι γεμάτες, γεγονός που δείχνει τάση ανόδου του τουρισμού από πέρυσι. Οι δύο νέες συμφωνίες με τις Καναδικές αεροπορικές εταιρείες προστίθενται στο ήδη ευρύ δίκτυο συνεργασιών της ICTS Hellas στο οποίο συμπεριλαμβάνονται όλες οι αεροπορικές εταιρείες της Βόρειας Αμερικής (Delta, Continental, US κλ.π.) που έρχονται στην Ελλάδα. Οι συνεργασίες με την Air Transat και την Air Canada ενισχύουν τη θέση της εταιρείας στην ελληνική και ευρύτερη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και επιβεβαιώνουν ότι η ICTS προτιμάται για τις υπηρεσίες ασφαλέιας από εταιρείες με πολύ υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και τους market leaders της αγοράς. Αυτό που έχει ίσως ιδιαίτερη αξία, είναι ότι σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία, η ICTS με την τεχνογνωσία της και τις υψηλές υπηρεσίες της δημιουργεί νέες προοπτικές ανάπτυξης με οφέλη που διαχέονται σε σημαντικούς τομείς της οικονομίας μας όπως ο τουρισμός”.

12/07/2024
11/07/2024
10/07/2024
09/07/2024
08/07/2024
05/07/2024