Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτην ανάδειξη νέου Δ.Σ. προχωρά η συντεχνία πιλότων των Κ.Α.

Στην ανάδειξη νέου Δ.Σ. προχωρά η συντεχνία πιλότων των Κ.Α.

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει προγραμματίσει για τις 18 Αυγούστου 2005, η συντεχνία πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών ΠΑΣΥΠΙ,ύστερα από τις παραιτήσεις τεσσάρων μελών του παρόντος Δ.Σ., που […]

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου έχει προγραμματίσει για τις 18 Αυγούστου 2005, η συντεχνία πιλότων των Κυπριακών Αερογραμμών ΠΑΣΥΠΙ,<...>ύστερα από τις παραιτήσεις τεσσάρων μελών του παρόντος Δ.Σ., που υπεβλήθησαν το τελευταίο διάστημα, όπως αναφέρουν κυπριακά δημοσιεύματα.

Πιο συγκεκριμένα, παραίτηση δήλωσαν στη προχτεσινή γενική συνέλευση της ΠΑΣΥΠΙ, οι πιλότοι Λεωνίδας Λεωνίδου και Αδάμος Σουργκούνης “για λόγους διαφωνίας με την ολομέλεια στον τρόπο χειρισμού των διαπραγματεύσεων για εκπόνηση του σχεδίου αναδιοργάνωσης των Κυπριακών Αερογραμμών”, γεγονός που εξανάγκασε σε παραίτηση το σύνολο του Συμβουλίου της Συντεχνίας και την προκήρυξη εκλογών, καθώς είχαν προηγηθεί άλλες δύο παραιτήσεις. Πρόκειται για τις παραιτήσεις των κ.κ. Τάσου Ευρυπίδου και Τάσου Χριστοφίδη, που είχαν υποβληθεί στο Συμβούλιο πριν λίγους μήνες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024