Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣτρατηγική συνεργασία Goldair Handling – Penauille Servisair

Στρατηγική συνεργασία Goldair Handling – Penauille Servisair

Συμφωνία συνεργασίας, με την οποία η Goldair Handling εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της διεθνούς εταιρίας επίγειων εξυπηρετήσεωνPenauille Servisair υπεγράφη πρόσφατα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου των εταιριών επίγειας […]

Συμφωνία συνεργασίας, με την οποία η Goldair Handling εντάσσεται στο παγκόσμιο δίκτυο της διεθνούς εταιρίας επίγειων εξυπηρετήσεων<...>Penauille Servisair υπεγράφη πρόσφατα κατά τη διάρκεια του ετήσιου Παγκόσμιου Συνεδρίου των εταιριών επίγειας εξυπηρέτησης της ΙΑΤΑ.

Η Goldair Handling είναι η πρώτη ιδιωτική εταιρία στην Ελλάδα που πήρε άδεια στην παροχή επίγειων εξυπηρετήσεων (ground handling) και δραστηριοποιείται ήδη στα κυριότερα αεροδρόμια της Ελλάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο και Κέρκυρα), εξυπηρετώντας ετησίως πάνω από 37.000 κινήσεις αεροσκαφών, 4 εκατ. επιβάτες και 45.000 τόνους εμπορευμάτων και ταχυδρομείου.

Η Penauille Servisair, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες Handling στον κόσμο, εξυπηρετώντας 102 εκατ. επιβάτες ετησίως, με δραστηριοποίηση σε πάνω από 140 αεροδρόμια, σε 28 χώρες, σε 4 ηπείρους.

Σημειώνεται ότι η συμφωνία καλύπτει τους τομείς Marketing – Τεχνολογίας – Ποιότητας και Εκπαίδευσης και μέσω της συμφωνίας αυτής, οι αεροπορικές εταιρίες πελάτες της Penauille Servisair, θα μπορούν να εξυπηρετηθούν στα Ελληνικά αεροδρόμια από ένα μόνο φορέα, την Goldair Handling, η οποία εκτός από τα εμπορικά οφέλη, θα κερδίσει σε τεχνολογία, προβολή κλπ.

Δίδεται επίσης η δυνατότητα στις δύο εταιρίες από κοινού, να δραστηριοποιηθούν σε τρίτες χώρες, της ευρύτερης γειτονικής με την χώρα μας περιοχής.

Κατά την διάρκεια συνέντευξης τύπου στην Κωνσταντινούπολη, η Διευθύνουσα
Σύμβουλος της Goldair Handling κα. Αικατερίνη Ξανθάκη τόνισε: “Προσβλέπουμε στην νέα αυτή συνεργασία η οποία θα αυξήσει τον αριθμό των πελατών μας και θα φέρει στην εταιρία μας, νέα πρωτοποριακή τεχνολογία. Είμαστε ευτυχείς που μας δίδεται η δυνατότητα συνεργασίας με την Penauille Servisair, η οποία θα ενισχύσει την ηγετική μας πορεία στον χώρο”.

Ο κ. Jean-Pierre Daverio, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος της Penauille Servisair, ανέφερε σχετικά ότι: “Είναι μεγάλη ευκαιρία για μας να αναπτύξουμε και επεκτείνουμε την εταιρική μας διεθνή ταυτότητα, στα πέντε μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδος.. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα συνεργαστούμε με την Goldair Handling η οποία είναι πια μέλος του παγκόσμιου δικτύου μας”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024