Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυγκέντρωση διαμαρτυρίας πρώην εργαζομένων στην ΟΑ
Ζητούν μετάταξη σε άλλες θέσεις του δημοσίου

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πρώην εργαζομένων στην ΟΑ

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι πρώην εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή, ζητώντας, οι οποίοι βλέπουν ότι έχουν περάσει πάνω από 16 μήνες […]

Νέα συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν χθες το πρωί έξω από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, οι πρώην εργαζόμενοι στην Ολυμπιακή, ζητώντας<...>, οι οποίοι βλέπουν ότι έχουν περάσει πάνω από 16 μήνες από τη στιγμή που πωλήθηκε ο εθνικός μας αερομεταφορέας και οι υποσχέσεις που είχαν λάβει από την πλευρά της κυβέρνησης δεν έχουν υλοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, διαμαρτύρονται ότι δεν έχει προωθηθεί η διαδικασία μετάταξής τους σε άλλες θέσεις του δημοσίου, όπως προέβλεπε το νομοσχέδιο που είχε προωθήσει ο τότε υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Κωστής Χατζηδάκης, ενώ δεν έχει καταβληθεί η αποζημίωση όσων απολύθηκαν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023
25/05/2023
24/05/2023