Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυμφωνία συνεργασίας New Alitalia – Goldair Handling
Συνεργασία από τις 16 Φεβρουαρίου σε όλα τα ήδη απελευθερωμένα αεροδρόμια

Συμφωνία συνεργασίας New Alitalia – Goldair Handling

H Goldair Handling ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη νέα Alitalia από τις 16 Φεβρουαρίου 2010 σε όλα τα ήδη απελευθερωμένα αεροδρόμια, αλλά και σε αυτά, στα οποία θα λάβει […]

H Goldair Handling ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη νέα Alitalia από τις 16 Φεβρουαρίου 2010 σε όλα τα ήδη απελευθερωμένα<...> αεροδρόμια, αλλά και σε αυτά, στα οποία θα λάβει την άδεια για το handling, σύμφωνα με τους νέους διαγωνισμούς.

Η νέα Alitalia ήδη πραγματοποιεί στην Αθήνα 3 ημερήσιες πτήσεις προς Ρώμη, ενώ από τη θερινή σεζόν οι πτήσεις αυτές θα διπλασιαστούν και θα προστεθούν και άλλες πτήσεις charter σε διάφορα σημεία της νησιωτικής επικράτειας.

Η συνεργασία αυτή επεκτείνεται και σε όλες τις θυγατρικές αεροπορικές εταιρείες της νέας Alitalia (Air One, Volare κ.ά.).

Ο κ. Ανδρέας Φωτάκης, εμπορικός διευθυντής της Goldair Handling τόνισε ότι η συνεργασία με μια εταιρεία του μεγέθους και κύρους της νέας Alitalia, επιβεβαιώνει την σταθερή και ανοδική πορεία της Goldair Handling.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο πελατολόγιο της Goldair Handling περιλαμβάνονται ήδη, οι μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρίες που ανήκουν στις παγκόσμιες συμμαχίες Star Alliance και Sky Team.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024