Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικά ΘέματαΣυνεργασία του προγράμματος Miles & More της Lufthansa με τα ΚΑΕ ΑΕ
Σε 21 αεροδρόμια της Ελλάδας, 11 λιμάνια και 12 συνοριακά καταστήματα

Συνεργασία του προγράμματος Miles & More της Lufthansa με τα ΚΑΕ ΑΕ

Με άμεση εφαρμογή, όλα τα μέλη του προγράμματος Miles & More μπορούν να κερδίσουν και να ξοδέψουν μίλια στα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη […]

Με άμεση εφαρμογή, όλα τα μέλη του προγράμματος Miles & More μπορούν να κερδίσουν και να ξοδέψουν μίλια<...> στα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών σε όλη την Ελλάδα. Μέσα από αυτή τη νέα συνεργασία με τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών AE σε 21 Αεροδρόμια της Ελλάδας (Αθήνα, Aκτιο, Αλεξανδρούπολη, Aραξο, Ζάκυνθο, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Καβάλα, Καλαμάτα, Κάρπαθο, Κέρκυρα, Κεφαλονιά, Κω, Λήμνο, Μύκονο, Μυτιλήνη, Ρόδο, Σάμο, Σαντορίνη, Σκιάθο, Χανιά), 11 λιμάνια (Ηγουμενίτσα, Θεσσαλονίκη, Καστελόριζο, Κατάκολο, Κέρκυρα, Μυτιλήνη, Πάτρα, Πειραιά, Ρόδο, Σαντορίνη, Σύμη) και 12 Συνοριακά καταστήματα (Δοϊράνη, Ειδομένη, Εύζωνοι, Κακαβιά, Καστανιές, Κήποι Έβρου, Κρυσταλλοπηγή, Μέρτζιανη, Νίκη, Ορμένιο, Προμαχώνα, Σαγιάδα) το πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles & More προσφέρει στους πελάτες του επιπλέον ευκαιρίες για να ενισχύσουν τον λογαριασμό τους. Το σύνολο των Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών θα ενταχτεί στο πρόγραμμα σταδιακά.

Οι κύριες κατηγορίες προϊόντων είναι: Αρώματα & Καλλυντικά, Είδη Καπνιστού, Αλκοολούχα Ποτά, Γλυκίσματα, Μόδα και Αξεσουάρ, Ρολόγια, Κοσμήματα, Αναμνηστικά και Delicatessen. Κάθε φορά που μέλος του προγράμματος Miles & More αγοράζει είδη από τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών (και επιδεικνύει την κάρτα μέλους), λαμβάνει 1 μίλι για κάθε ευρώ που θα ξοδέψει- για παράδειγμα, για αγορές ύψους 100 ευρώ κερδίζει 100 μίλια που πιστώνονται στον λογαριασμό Miles & More. Μέχρι τις 31 Μαΐου ισχύει μια ειδική προσφορά, σύμφωνα με την οποία τα μέλη Miles & More λαμβάνουν δύο μίλια επιβράβευσης για κάθε ευρώ που θα ξοδέψουν- δηλαδή, σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα, λαμβάνουν 200 μίλια επιβράβευσης.

Επίσης, μπορεί κάποιο μέλος του προγράμματος – εφόσον το επιθυμεί – να χρησιμοποιήσει τα μίλια για να αγοράσει είδη από τα Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών. Για κάθε Ευρώ θα πρέπει να “πληρώσει” 330 μίλια, δηλαδή, για είδος που κοστίζει 100 ευρώ καταβάλει 33.000 μίλια. Και σε αυτή την περίπτωση ισχύει μια ειδική προσφορά μέχρι τις 31 Μαΐου, κατά την οποία προσφέρεται καλύτερη τιμή μετατροπής: για κάθε ευρώ τα μέλη Miles & More “πληρώνουν” με 300 μίλια επιβράβευσης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024