Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑνοίγει τα φτερά της η Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία από τα τέλη Σεπτέμβρη

Ανοίγει τα φτερά της η Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία από τα τέλη Σεπτέμβρη

Μετά τη συνάντησή του υπουργού Μεταφορών, Χρίστου Βερελή, με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ανακοινώθηκε ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι συνομιλίες με έξι κατηγορίες εργαζομένων στην Ολυμπιακή…

Μετά τη συνάντησή του υπουργού Μεταφορών, Χρίστου Βερελή, με τον πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, ανακοινώθηκε ότι έχουν ήδη ολοκληρωθεί<...> οι συνομιλίες με έξι κατηγορίες εργαζομένων στην Ολυμπιακή, μέλη των οποίων καλούνται να μετακινηθούν στη νέα εταιρία, ενώ “το αργότερο μέχρι αύριο αναμένονται απαντήσεις από ορισμένους εξ αυτών”. Επίσης, όπως έγινε γνωστό αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου να ανοίξει τα “φτερά” της η Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία, αφού σε λίγες ημέρες η σχετική τροπολογία θα καταρτιστεί και θα σταλεί στη Βουλή, ώστε, μετά την ψήφισή της, να ξεκινήσουν οι απαιτούμενες διεργασίες.

Ήδη έχει υπογραφεί η διυπουργική απόφαση για τον τρόπο λειτουργίας της εταιρίας και έχει ληφθεί η απόφαση της Ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους με την οποία καθορίζεται ειδικότερα ο τρόπος λειτουργίας.

Τέλος, σύμφωνα με δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών Ν. Χριστοδουλάκη, η Νέα Ολυμπιακή Αεροπορία θα πληροί όλες τις προϋποθέσεις βιωσιμότητας και ανταγωνιστικότητας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024