Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΕπέκταση στις υπερατλαντικές πτήσεις με έμφαση σε Ασία και Αυστραλία πραγματοποιεί η Austrian Airlines

Επέκταση στις υπερατλαντικές πτήσεις με έμφαση σε Ασία και Αυστραλία πραγματοποιεί η Austrian Airlines

Ο όμιλος της Austrian Airlines, ενώνει την Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη και το Αλματύ σε ένα καινούριο δίκτυο υπερατλαντικών πτήσεων με στόχο την ενδυνάμωση των πτήσεων σε Ασία και Αυστραλία. Ο […]

Ο όμιλος της Austrian Airlines, ενώνει την Σαγκάη, τη Σιγκαπούρη και το<...> Αλματύ σε ένα καινούριο δίκτυο υπερατλαντικών πτήσεων με στόχο την ενδυνάμωση των πτήσεων σε Ασία και Αυστραλία. Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ομίλου Vagn Soerensen, στην προεπισκόπηση του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων για το 2004 λέει χαρακτηριστικά: “Σε μια προσπάθεια ολοκλήρωσης της επέκτασης του ομίλου στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη, σκοπεύουμε να αναπτύξουμε την επικείμενη χρονιά, ένα καινούριο δίκτυο υπερατλαντικών πτήσεων – με στόχο την Ασία και Αυστραλία. Με την επιλογή καινούριων διαδρομών και επιπρόσθετων πτήσεων, το πρόγραμμα μας σε αυτό το κομμάτι αγοράς θα εξαπλωθεί κατά 15 πτήσεις ή κατά 25%. Με την υιοθέτηση αυτής της στρατηγικής, θα μπορούμε να εκμεταλλευτούμε καινούριες δυνατότητες τόσο κατά μήκος του Ειρηνικού, όσο και στην Κεντρική Ασία, τις δύο πιο γοργά εξελισσόμενες και πιο στρατηγικής σημασίας οικονομικές περιοχές σε όλο τον κόσμο”.

Ο Εμπορικός Διευθυντής του ομίλου Dr. Josef E. Burger, ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του Αυστραλιανού πακέτου από την 1η Ιουνίου του 2004, υπογραμμίζοντας το πρόγραμμα εξάπλωσης. Χαρακτηριστικά αναφέρει: “Η στρατηγική μας προϋποθέτει την κάλυψη των στρατηγικών Αυστραλιανών και Ασιατικών πόλεων, καθώς και την συνεχή αύξηση της συχνότητας των παρόντων πτήσεων στην περιοχή. Οι τρεις πτήσεις την εβδομάδα στη Σιγκαπούρη θα ενοποιηθούν εκ νέου στο καινούριο δίκτυο διαδρομών, συνεχίζοντας δυτικά προς Μελβούρνη. Το Σίδνεϊ θα εξακολουθήσει να εξυπηρετείτε έξι φορές την εβδομάδα μέσω Κουάλα Λουμπούρ. Συμπερασματικά, ο όμιλος της Austrian Airlines θα διεξάγει ένα σύνολο από εννιά προγραμματισμένες συνδέσεις την εβδομάδα προς Αυστραλία. Η Austrian Airlines είναι η μόνη ηπειρωτική Ευρωπαϊκή εταιρεία που πετάει στους αντίποδες. Σε συνεργασία με τον συνεργάτη μας από την Star Alliance, την Air New Zealand, προσφέρουμε επιπλέον και τις καλύτερες συνδέσεις μέσω Αυστραλίας προς τις πόλεις Όκλαντ, Ουέλινγκτον και Christchurch στη Νέα Ζηλανδία”.

Μια ακόμη προσθήκη στο καινούριο πρόγραμμα εξάπλωσης θα είναι και η Σαγκάη. Η εξαίρετη αυτή πρωτεύουσα, το επίκεντρο της ραγδαία αυξανόμενης οικονομίας της Κίνας, θα εξυπηρετείται στο μέλλον χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς από τη Βιέννη τρεις φορές την εβδομάδα. Οι αναχωρήσεις από Βιέννη θα είναι κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή. Εν όψει του καλοκαιρινού προγράμματος πτήσεων για το 2004, οι προγραμματισμένες πτήσεις προς Πεκίνο θα διπλασιαστούν από τρεις σε έξι φορές την εβδομάδα. Από τις 25 Μαΐου 2004 θα διεξάγονται απ` ευθείας πτήσεις από τη Βιέννη στην Κινέζικη πρωτεύουσα καθημερινά εκτός Δευτέρας.

Από την έναρξη της καλοκαιρινής περιόδου, 28 Μαρτίου 2004, η πρωτεύουσα του Καζακστάν Αλματύ, θα εισέλθει και αυτή στο προγραμματισμένο δίκτυο πτήσεων. Οι αναχωρήσεις από Βιέννη θα διεξάγονται τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή. Με την ένωση της Podgorica στο Μοντενέγκρο, ο όμιλος της Austrian Airlines χτίζει την ηγετική του θέση στην αγορά με πτήσεις στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη. Η εταιρεία αυτή τη στιγμή εξυπηρετεί ένα σύνολο από 37 προορισμών στην περιοχή.

Επίσης θα υπάρξουν αυξήσεις στην συχνότητα των παρόντων πτήσεων προς Ταϊλάνδη, Ινδία και Νεπάλ. Οι υπηρεσίες προς Μπανγκόκ θα διεξάγονται για πρώτη φορά καθημερινά και χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου. Θα υπάρχουν απευθείας πτήσεις προς Δελχί καθημερινά εκτός Δευτέρας και το Κατμαντού θα εξυπηρετείται δύο φορές την εβδομάδα κατά τη διάρκεια της φθινοπωρινής περιόδου.

Οι πτήσεις προς Ιαπωνία, από Βιέννη προς Οσάκα θα διεξάγονται σε καθημερινή βάση, ενώ οι υπηρεσίες χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς μεταξύ της Αυστριακής πρωτεύουσας και του Τόκιο θα συνεχιστούν έξι φορές την εβδομάδα (καθημερινά εκτός Τετάρτης).

Στη Βόρεια Αμερική, οι καθημερινές πτήσεις προς Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον θα συνεχίσουν. Επίσης θα διεξάγονται πτήσεις χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς, πέντε φορές την εβδομάδα προς Τορόντο και τέσσερις φορές την εβδομάδα προς Μόντρεαλ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024