Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Aegean μεταβιβάζει το μερίδιό της στην Animawings στο Memento Group
Αεροπορία

Η Aegean μεταβιβάζει το μερίδιό της στην Animawings στο Memento Group

Η Aegean πούλησε τη συμμετοχή της στην Animawings στον Memento Group, καθιστώντας τον μοναδικό μέτοχο. Δύο αεροσκάφη επιστρέφουν στην Aegean για ενίσχυση του στόλου.

Η Aegean ολοκλήρωσε τη μεταβίβαση του συνόλου της συμμετοχής της στη ρουμανική αεροπορική εταιρία Animawings στον έτερο μέτοχο και κυριότερο εμπορικό συνεργάτη της Animawings, Memento Group που καθίσταται πλέον μέτοχος της Animawings με ποσοστό 100%.

Το ένα από τα δύο αεροσκάφη που είχαν μισθωθεί στην Animawings έχει ήδη επιστρέψει στο στόλο της Aegean , ενώ σε λίγους μήνες θα επιστρέψει και το δεύτερο, για να ενισχύσουν περαιτέρω τις αυξημένες επιχειρησιακές ανάγκες της Aegean λόγω του διευρυμένου δικτύου της.

Η Aegean εύχεται στον επί 3 χρόνια συνεργάτη και μακροχρόνιο πελάτη της, Memento Group κάθε επιτυχία στην περαιτέρω ανάπτυξη της Animawings.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024