Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Cathay Pacific “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” για το 2009
Στα Βραβεία Διεθνών Αερογραμμών του Skytrax

Η Cathay Pacific “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” για το 2009

Η Cathay Pacific Airways υποδέχθηκε με χαρά την ανακοίνωση ότι έχει ονομαστεί “Αεροπορική Εταιρεία του έτους 2009” στα Βραβεία ΔιεθνώνΑερογραμμών που διοργανώνονται από το λονδρέζικο ερευνητικό οργανισμό Skytrax – η […]

Η Cathay Pacific Airways υποδέχθηκε με χαρά την ανακοίνωση ότι έχει ονομαστεί “Αεροπορική Εταιρεία του έτους 2009” στα<...> Βραβεία ΔιεθνώνΑερογραμμών που διοργανώνονται από το λονδρέζικο ερευνητικό οργανισμό Skytrax – η τρίτη φορά που βραβεύεται στα τελευταία 10 χρόνια. Η εταιρεία ονομάστηκε επίσης “Καλύτερη Αεροπορική για την Ασία το 2009”.

Τα βραβεία δόθηκαν στην Cathay Pacific στην Aircraft Interiors Expo στο Αμβούργο της Γερμανίας, όπου η Skytrax γιόρτασε τη 10η επέτειο της διοργάνωσης. Τα βραβεία του 2009 βασίστηκαν στην ετήσια έρευνα παγκόσμιων αερογραμμών που διοργανώθηκε από τη Skytrax και πραγματοποιήθηκε μεταξύ του Αυγούστου 2008 και του Μαρτίου 2009.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Skytrax, κ. Edward Plaisted δήλωσε: Σε μια διεθνή έρευνα επιβατών, που ήταν η μεγαλύτερη που έχουμε διεξαγάγει, είναι αληθινά ένα μεγάλο επίτευγμα για την Cathay Pacific να έχει εξασφαλίσει τον τίτλο της καλύτερης αεροπορικής εταιρείας διεθνώς για το 2009. Με πάνω από 16,2 εκατ. ολοκληρωμένες συνεντεύξεις, που προέρχονται από περισσότερες από 97 υπηκοότητες σε όλο τον κόσμο, ομολογούμε ότι η Cathay Pacific προσφέρει σαφώς ένα ποιοτικό προϊόν και υπηρεσίες που οι πελάτες της πραγματικά εκτιμούν”.

Η Cathay Pacific είναι συνεπής νικητής στη συγκεκριμένη διοργάνωση, κερδίζοντας το βραβείο το 2003 και το 20005 και παίρνοντας Έπαινο για τα σαλόνια της στο Αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ, αλλά και τα εν πτήσει προϊόντα της. Στα βραβεία του 2008 η εταιρεία κατέκτησε τον τίτλο της “Καλύτερης Πρώτης Θέσης”, μετά από την εισαγωγή των νέων καμπινών της.

Σχολιάζοντας την πρόσφατη διάκριση, ο εκτελεστικός διευθυντής της Cathay Pacific, κ. Tony Tyler, δήλωσε: “Είμαστε ευχαριστημένοι άλλη μια φορά που ονομαζόμαστε `Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς` στα βραβεία της Skytrax. Αυτό το βραβείο είναι πολύ σημαντικό, επειδή ψηφίστηκε από το επιβατικό κοινό και αποτελεί πραγματικά φόρο τιμής στην αφοσίωση και τον επαγγελματισμό που παρουσιάζει ολόκληρη η ομάδα μας. Στην Cathay Pacific έχουμε δουλεψει σκληρά για να αναπτύξουμε ένα παγκόσμιας ποιότητας δίκτυο από την έδρα μας, στο Χονγκ Κονγκ, προσφέροντας στους επιβάτες κορυφαία προϊόντα και τις καλύτερες υπηρεσίες στον αέρα, και είναι πολύ ικανοποιητικό να λαμβάνουμε αυτού του είδους τη διεθνή αναγνώριση”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024