Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΙός στο ηλεκτρονικό σύστημα της Air Canada

Ιός στο ηλεκτρονικό σύστημα της Air Canada

Σε ιό που εισέβαλε στο ηλεκτρονικό τους σύστημα κρατήσεων της αεροπορικής εταιρίας Air Canada οφείλονται οι καθυστερήσεις στις πτήσεις, ακόμα και ορισμένες ακυρώσεις που έγιναν προχθές. Ο ιός με την […]

Σε ιό που εισέβαλε στο ηλεκτρονικό τους σύστημα κρατήσεων της αεροπορικής εταιρίας Air Canada οφείλονται οι<...> καθυστερήσεις στις πτήσεις, ακόμα και ορισμένες ακυρώσεις που έγιναν προχθές.

Ο ιός με την ονομασία “Aσπρο Καπέλο”, χτύπησε τη μεγαλύτερη αεροπορική εταιρία του Καναδά λίγες μέρες μετά τη γενική διακοπή ρεύματος που έγινε στο Οντάριο του Καναδά και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Ακόμη, όμως, και πριν από τη γενικό μπλακ-άουτ της περασμένης Παρασκευής, η εταιρία είχε πρόβλημα από την αυξημένη κίνηση των καλοκαιρινών μηνών που την βρήκε σχετικά απροετοίμαστη στην αντιμετώπιση των έκτακτων αναγκών.

Σύμφωνα με το ειδησιογραφικό πρακτορείο Ρόιτερς, σε παγκόσμιο επίπεδο την τελευταία εβδομάδα οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν δεχτεί την επίθεση από τέσσερις διαφορετικούς ιούς-σκουλήκια, με αποτέλεσμα να θεωρείται “η χειρότερη εβδομάδα ιών σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές που σημειώθηκε ποτέ”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024