Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα μονάδα ελέγχου κινητήρων και εκπαιδευτικό προσομοιωτή ελικοπτέρων απέκτησε η Emirates Airline

Νέα μονάδα ελέγχου κινητήρων και εκπαιδευτικό προσομοιωτή ελικοπτέρων απέκτησε η Emirates Airline

Η Emirates Airline έκανε γνωστή τη συμφωνία με την GEAE, για το σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας νέας τεχνολογικά εξελιγμένης μονάδας τεχνικού ελέγχου κινητήρων στο Ντουμπάι. Η έναρξη των εργασιών […]

Η Emirates Airline έκανε γνωστή τη συμφωνία με την GEAE, για το σχεδιασμό και τη δημιουργία μιας νέας τεχνολογικά εξελιγμένης<...> μονάδας τεχνικού ελέγχου κινητήρων στο Ντουμπάι. Η έναρξη των εργασιών κατασκευής θα γίνει το επόμενο έτος και θα ολοκληρωθεί το 2006.

Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η διεύρυνση των δυνατοτήτων της εταιρίας στον τομέα ελέγχου και επισκευής των κινητήρων, ενώ ταυτόχρονα συμβάλει στον περιορισμό της συνεργασίας με εξωτερικούς συνεργάτες.

Το κόστος κατασκευής της νέας μονάδας υπολογίζεται να φτάσει τα $45 εκατ. δολάρια και θα αποτελέσει τη μοναδική, στον κόσμο, μονάδα με δυνατότητα ελέγχου πληθώρας κινητήρων, μεταξύ των οποίων οι GP7200, οι CFM56, η σειρά Rolls Royce Trent και οι GE90.

Επιπλέον, η Emirates Airline, σε συνεργασία με την CAE Training Center, ανακοίνωσε τη έναρξη λειτουργίας του πρώτου ολοκληρωμένου προσομοιωτή ελικοπτέρων Bell 214/212 στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου.

“Η επένδυση αυτή”, όπως ανέφερε ο Σεΐχης Ahmed bin Saeed Al Maktoum, Πρόεδρος της Emirates Airline “καθιστά το Emirates – CEA Training Center ως το αρτιότερο κέντρο εκπαίδευσης στον τομέα της αεροπορίας, στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024