Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτη Βουλή το θέμα της ευθύνης τέως υπουργών στην πορεία της Ολυμπιακής

Στη Βουλή το θέμα της ευθύνης τέως υπουργών στην πορεία της Ολυμπιακής

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Μαγγλάρα, τα στοιχεία της προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Ολυμπιακής Αεροπορίας σχετικά με ενδεχόμενη ποινική ευθύνη…

Στη Βουλή διαβιβάστηκαν, από τον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χαράλαμπο Μαγγλάρα, τα στοιχεία της<...> προκαταρκτικής εξέτασης για την υπόθεση της Ολυμπιακής Αεροπορίας σχετικά με ενδεχόμενη ποινική ευθύνη των τέως υπουργών Οικονομίας και Μεταφορών, Νίκου Χριστοδουλάκη και Χρίστου Βερελή και του υφυπουργού Οικονομικών Νίκου Φαρμάκη.

Η εξέταση διενεργήθηκε με αφορμή σχετική αναφορά που είχε καταθέσει ο ανεξάρτητος βουλευτής Στέφανος Μάνος στις 26 Ιανουαρίου 2004 και δημοσιεύματα των εφημερίδων “Εστία” και “Απογευματινή”. Σύμφωνα με την αναφορά του κ. Μάνου, το 2003 είχε δοθεί εντολή στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους να καταβάλει ποσό 26 εκατ. ευρώ προς το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών σε εξόφληση οφειλής της Ολυμπιακής Αεροπορίας για το τέλος εκσυγχρονισμού και ανάπτυξης αεροδρομίων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024