Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣτον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών

Στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας το θέμα των Κυπριακών Αερογραμμών

Ενημέρωση στο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τάσσο Παπαδόπουλο για την επικρατούσα κατάσταση και την πρόσφατη κρίση των Κυπριακών Αερογραμμών, πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2005, οι Υπουργοί Συγκοινωνιών, κ. […]

Ενημέρωση στο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Τάσσο Παπαδόπουλο για την επικρατούσα κατάσταση και την<...> πρόσφατη κρίση των Κυπριακών Αερογραμμών, πραγματοποίησαν την Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2005, οι Υπουργοί Συγκοινωνιών, κ. Χάρης Θράσου και Οικονομικών, κ. Μάκης Κεραυνός.

Παρόλα αυτά το τοπίο στις Κυπριακές Αερογραμμές φαίνεται ότι παραμένει ρευστό, αφού μετά την παραίτηση από το Διοικητικό Συμβούλιο του κ. Χρήστου Παπαέλληνα, ακολούθησε την Πέμπτη και η παραίτηση του Αντιπροέδρου της εταιρίας, κ. Αχιλλέα Κυπριανού.

Ο Υπουργός Συγκοινωνιών κ. Θράσου, μετά το πέρας της συνάντησης, σύμφωνα με δημοσίευμα της κυπριακής εφημερίδας `Σημερινή`, εξέφρασε την απαρέσκεια της κυβέρνησης για τους χειρισμούς της Διοίκησης του αερομεταφορέα και επεσήμανε ότι “για να είναι αποτελεσματικό το όποιο σχέδιο σωτηρίας θα πρέπει να έχει τη συναίνεση και την υποστήριξη των εργαζομένων. Ενώ, δεν παρέλειψε να σημειώσει ότι “η κυβέρνηση θα πρέπει να ενημερώνεται για τις όποιες αποφάσεις” ξεκαθαρίζοντας ότι “ο ίδιος, αλλά και η κυβέρνηση δεν προτρέπουν κανέναν να παραμείνει ή να παραιτηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024