Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών

Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών

Στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας της Κύπρου, πραγματοποιήθηκαν χτες συνεχείς διαβουλεύσεις για το μέλλον των Κυπριακών Αερογραμμών, με επικεντρωμένο το ενδιαφέρον στα θέματα που αφορούν το ιπτάμενο προσωπικό – […]

Στη Μεσολαβητική Υπηρεσία του υπουργείου Εργασίας της Κύπρου, πραγματοποιήθηκαν χτες συνεχείς διαβουλεύσεις για το μέλλον<...> των Κυπριακών Αερογραμμών, με επικεντρωμένο το ενδιαφέρον στα θέματα που αφορούν το ιπτάμενο προσωπικό – πιλότους και αεροσυνοδούς.

Ακολούθησε έπειτα συνάντηση μικρής διάρκειας της Διοίκησης της εταιρίας με όλες τις συντεχνίες, για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Κυπριακές Αερογραμμές, όπως αυτά προκύπτουν από το Σχέδιο Δράσης τους. Όμως, η συνάντηση διακόπηκε με σκοπό να γίνουν συναντήσεις με την κάθε συντεχνία χωριστά, καθώς φαίνεται ότι η διοίκηση της εταιρίας δεν τα βρίσκει με τις συντεχνίες.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024