Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΣυνεργασία της Turkish Airlines με τη σερβική JAT
Σκοπός η δημιουργίας νέας αεροπορικής εταιρείας με το όνομα Balkan Airways

Συνεργασία της Turkish Airlines με τη σερβική JAT

Τη συνεργασία της Turkish Airlines και της σερβικής αεροπορικής εταιρείας JAT, με σκοπό την ίδρυση νέας αεροπορικής εταιρείας, ανήγγειλε ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της σερβικής κυβέρνησης, Σουλεϊμάν Ούγκλιανιν. Σύμφωνα με […]

Τη συνεργασία της Turkish Airlines και της σερβικής αεροπορικής εταιρείας JAT, με σκοπό την ίδρυση νέας αεροπορικής εταιρείας,<...> ανήγγειλε ο υπουργός άνευ χαρτοφυλακίου της σερβικής κυβέρνησης, Σουλεϊμάν Ούγκλιανιν.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, ο κ. Ούγκλιανιν ανέφερε στο σερβικό πρακτορείο ειδήσεων “Τανγιούγκ” ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Κωνσταντινούπολη διαπίστωσε το έντονο ενδιαφέρον των Τούρκων για συνεργασία στο τομέα των αερομεταφορών. Όπως δήλωσε, “η Turkish Airlines, είναι πρόθυμη από την 1η Μαρτίου να προβεί σε διακανονισμό με τη JAT για την ίδρυση νέας βαλκανικής αεροπορικής εταιρείας που θα ονομάζεται Balkan Airways”. Ο υπουργός της σερβικής κυβέρνησης ανέφερε, επίσης, ότι στην Τουρκία “βρήκε ανοιχτές τις πόρτες για συνεργασία σε όλους τους τομείς, χωρίς όρους και προϋποθέσεις”.

Επισήμανε δε πως στην Κωνσταντινούπολη έλαβε διαβεβαιώσεις ότι την άνοιξη θα αρχίσει η κατασκευή του αυτοκινητόδρομου από την πόλη Πόζεγκα στην κεντρική Σερβία μέχρι τη νότια Αδριατική, που χρηματοδοτείται από τουρκικές τράπεζες. “Ένα τμήμα του αυτοκινητόδρομου αυτού θα διασχίζει την επαρχία του Σάντζακ (σ.σ. όπου ο μουσουλμανικός πληθυσμός αποτελεί πλειοψηφία) και με την κατασκευή του η Σερβία θα αποτελέσει βασικό ευρωπαϊκό διάδρομο για την έξοδο στη Μεσόγειο”, επισήμανε ο κ. Ούγκλιανιν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024