Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΒραβείο για τον πιο αξιόπιστο στόλο αεροσκαφών στη Germanwings

Βραβείο για τον πιο αξιόπιστο στόλο αεροσκαφών στη Germanwings

Τον πιο αξιόπιστο στόλο αεροσκαφών Αirbus A319 έχει και επισήμως πλέον η Germanwings. H αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους παρέλαβε από την Αirbus, τον ευρωπαϊκό κατασκευαστή αεροσκαφών, το βραβείο «Υψηλότερης Αξιοπιστίας» […]

Τον πιο αξιόπιστο στόλο αεροσκαφών Αirbus A319 έχει και επισήμως πλέον η Germanwings. H αεροπορική εταιρία χαμηλού κόστους παρέλαβε από την Αirbus, τον ευρωπαϊκό κατασκευαστή αεροσκαφών, το βραβείο «Υψηλότερης Αξιοπιστίας» ανάμεσα<...>σε όλες τις αεροπορικές που ο στόλος τους αποτελείται από Airbus. Ο τίτλος προήλθε από το συμπόσιο της Airbus στην Μπανγκόκ. Με αυτό η Airbus αναγνωρίζει την τεχνολογική υπεροχή του στόλου της Germanwings και τη μέγιστη αξιοπιστία στη συντήρησή του. Τη συντήρηση των αεροσκαφών της Germanwings έχουν αναλάβει τεχνικοί της Eurowings και της Lufthansa.

H διάκριση αυτή, η οποία απονέμεται πολύ σπάνια, αφορά στη χρονική περίοδο από το 2005 έως το 2007. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο στόλος της Germanwings κατάφερε να αγγίξει σε αξιοπιστία το απίστευτο ποσοστό του 99,9%. Αυτό σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη εταιρία χαμηλού κόστους, δεν έχει ακυρωθεί καμία πτήση λόγω τεχνικών προβλημάτων.

O κ. Τhomas Winkelmann, εκπρόσωπος του διοικητικού συμβουλίου της Germanwings δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι και περήφανοι για αυτή τη διάκριση. Δείχνει ότι οι επενδύσεις μας σε καινούρια αεροπλάνα σύγχρονης τεχνολογίας και μειωμένης ρύπανσης άξιζαν τον κόπο».

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024