Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΠροβολή του ελληνικού τουρισμού στη γερμανική αγορά μέσω της ελληνικής κουζίνας
Η ελληνική κουζίνα στη Γερμανία

Προβολή του ελληνικού τουρισμού στη γερμανική αγορά μέσω της ελληνικής κουζίνας

Μια μοναδική πρωτοβουλία για την προβολή του Ελληνικού Τουρισμού, στη μεγάλη και ιδιάζουσας σημασίας γερμανική αγορά, μέσω της Ελληνικής Κουζίνας έχει αναλάβει η ιστοσελίδα www.hellas-kueche.de, με αφορμή ευρήματα ποσοτικής έρευνας στην τοπική αγορά…

Μια μοναδική πρωτοβουλία για την προβολή του Ελληνικού Τουρισμού, στη μεγάλη και ιδιάζουσας σημασίας γερμανική αγορά, μέσω της Ελληνικής Κουζίνας έχει αναλάβει η ιστοσελίδα www.hellas-kueche.de, με αφορμή ευρήματα<...>ποσοτικής έρευνας στην τοπική αγορά από την διαφημιστική εταιρία McCann Erickson.

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χτες και χαιρέτησε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, κ. Αθανάσιος Οικονόμου, ο Διευθύνων Σύμβουλος της McCann Erickson και Κεντρικός Υπεύθυνος του έργου για την προβολή της Ελλάδας στις χώρες της Κεντρικής Ευρώπης για λογαριασμό της Κοινοπραξίας FCB/Γνώμη | McCann Erickson, κ. Γιάννης Γούλιος, μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αξία της μάρκας Ελλάδα και τη σημασία της σωστής στόχευσης στο destination marketing.

Η Chief Growth Officer και Destination Marketing expert της McCann Erickson, κυρία Αθηνά Μικροπούλου, βασισμένη στο ειδικό εργαλείο του McCann Worldgroup Destination Brand Pyramid(tm) παρουσίασε πως ο έρωτας για την Ελλάδα θα περάσει από το στομάχι των υποψηφίων Γερμανών επισκεπτών και ο Αντώνης Γαβαλάς, Διευθυντής της MRM, του τμήματος ψηφιακού marketing της McCann πλοήγησε το κοινό στο hellas-kueche.de.

Τις ομιλίες έκλεισε με θέμα “Η γοητεία της γαστρονομίας” ο Ηλίας Μαμαλάκης, ξεναγός των υποψήφιων επισκεπτών μας στα τηλεοπτικά σποτ που πλαισιώνουν το εν λόγω επικοινωνιακό πρόγραμμα, ο οποίος και επιμελήθηκε το εκλεκτό και γνήσια Ελληνικό γεύμα που ακολούθησε, στο πλαίσιο της εκδήλωσης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024