Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΞεχώρισε το περίπτερο της Emirates στην έκθεση Arabian Travel Market 2001

Ξεχώρισε το περίπτερο της Emirates στην έκθεση Arabian Travel Market 2001

Η Εmirates Airlines κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση Arabian Travel Market 2001, με την πρωτότυπη κατασκευή του περιπτέρου της που είχε το σχήμα ενός αεροπλάνου της εταιρίας. Καλύπτοντας μια περιοχή […]

Η Εmirates Airlines<.> κέρδισε τις εντυπώσεις στην έκθεση Arabian Travel Market 2001, με την πρωτότυπη κατασκευή του περιπτέρου της που είχε το σχήμα<...> ενός αεροπλάνου της εταιρίας. Καλύπτοντας μια περιοχή 264 τ.μ. το περίπτερο της Emirates ξεκίναγε από το ισόγειο που παρουσίαζε με φαντασμαγορικά γραφικά όλες τις τεχνολογικές δυνατότητες που παρέχει στους επιβάτες της η εταιρία.

Στον δεύτερο όροφο, η πρωτοτυπία ήταν ότι ο χώρος συναντήσεων της εταιρίας με τους πελάτες της, δεν ήταν παρά ένα 'πιλοτήριο' όπου γινόντουσαν διάφορες συναντήσεις και συγκεντρώσεις των στελεχών της εταιρίας με τους πελάτες της.

Εκτός όμως από τις αεροπορικές υπηρεσίες της Emirates, στην έκθεση παρουσιάστηκαν και κάποιες προτάσεις διακοπών από την Emirates Holidays, όπως επίσης και η Destination Management Company, Arabian Adventures. Επίσης, μέρος του ισογείου του περιπτέρου καταλάμβανε η παρουσίαση του πεντάστερου ξενοδοχείου Al Maha Desert Resort που είναι κτισμένο σε μια όαση, κοντά στο Ντουμπάι.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024