Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςAir Serbia: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Βελιγράδι – Ηράκλειο
Αεροπορικές εταιρείες

Air Serbia: Ξεκίνησαν οι απευθείας πτήσεις Βελιγράδι – Ηράκλειο

Το Airbus A320 της Air Serbia προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου.

Την Τετάρτη 31 Μαΐου 2023, με την πτήση JU750, η Air Serbia ξεκίνησε τα εποχιακά δρομολόγια μεταξύ Βελιγραδίου και Ηρακλείου. Η εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας εντάσσει στο καλοκαιρινό πτητικό της πρόγραμμα την πόλη της Κρήτης, στην οποία θα πετά τέσσερις φορές την εβδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

→ Air Serbia: Νέες εβδομαδιαίες πτήσεις προς το Σικάγο – Δυνατές συνδέσεις με Αθήνα

«Το Ηράκλειο είναι το σταυροδρόμι τριών ηπείρων και ένα από τα πιο ζωντανά μέρη στη Μεσόγειο και από σήμερα ένας νέος προορισμός στο αναπτυσσόμενο δίκτυό μας. Με την εισαγωγή μιας υπηρεσίας σε αυτή την πόλη, έχουμε επεκτείνει την παρουσία της Air Serbia στη φίλη-χώρα, Ελλάδα. Τον Ιούνιο, θα ξεκινήσουμε να εκτελούμε πτήσεις προς τη Ρόδο, την Κέρκυρα και τα Χανιά, επιτρέποντας στους επιβάτες να φτάσουν γρήγορα και εύκολα σε αυτούς τους δημοφιλείς προορισμούς αναψυχής», δήλωσε ο Boško Rupić, γενικός διευθυντής Εμπορίου και Στρατηγικής της Air Serbia.

Σημειώνεται πως η σερβική αεροπορική εταιρεία προσφέρει καλή συνδεσιμότητα από το Ηράκλειο, μέσω Βελιγραδίου, με Άμστερνταμ, Βερολίνο, Μπολόνια, Ζυρίχη, Ντίσελντορφ, Κοπεγχάγη, Αμβούργο, Φρανκφούρτη, Παρίσι, Πράγα, Ρώμη, Βενετία, Λιουμπλιάνα, Ζάγκρεμπ, Ποντγκόριτσα και πολλές άλλες πόλεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024