Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορές'Φίλεψέ τους': Πρωτότυπη ενέργεια της Aegean για τους ξένους επισκέπτες
Αεροπορικές εταιρείες

'Φίλεψέ τους': Πρωτότυπη ενέργεια της Aegean για τους ξένους επισκέπτες

Τα φιλέματα που δημιούργησε η Aegean αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, αλλά και δημιουργούς από κάθε γωνιά της χώρας περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα (παξιμάδι λαδιού, ρίγανη, παστέλι με μαστίχα Χίου, αρωματικό τσάι, βότανα, φιστίκια Αιγίνης, ελληνικό καφέ, μαντολάτο), καθώς και αναμνηστικά της χώρας μας.

Το αίσθημα φιλοξενίας και η ανάγκη να μοιραζόμαστε και να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας, αποτελούν χαρακτηριστικά των Ελλήνων από τα αρχαία χρόνια και κάνουν τη χώρα μας κάτι παραπάνω από μία απλά όμορφη χώρα. H Aegean αναδεικνύει την ελληνική φιλοξενία και την ομορφιά των Ελλήνων, δημιουργώντας την ενέργεια “Φίλεψέ τους” και καλεί όλους να φιλέψουν τους ξένους επισκέπτες της Ελλάδας, με ένα κομμάτι της χώρας μας για να τους ευχαριστήσουν που μας τίμησαν για τις διακοπές τους.

Πάνω από 1.000 ξένοι επισκέπτες που θα επιστρέψουν στη χώρα τους με την Aegean από τις 19 Σεπτεμβρίου και για τις τρεις ερχόμενες εβδομάδες, ίσως βρουν στη θέση του καθίσματός τους μέσα στα αεροσκάφη μία έκπληξη από κάποιον, που μαζί με την Aegean τους ευχαριστεί για την επίσκεψη στην Ελλάδα και τους “φιλεύει” με προϊόντα από την ελληνική γη.

Και, φυσικά, όσοι ξένοι επισκέπτες θελήσουν να ευχαριστήσουν τους αποστολείς των δώρων τους θα μπορέσουν να το κάνουν χρησιμοποιώντας το #aGiftFromGreece και γεμίζοντας τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης με εικόνες από τις έμπρακτες ευχαριστίες και τα φιλέματα των Ελλήνων.

Τα φιλέματα που δημιούργησε η Aegean αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη ενέργεια σε συνεργασία με Έλληνες παραγωγούς, αλλά και δημιουργούς από κάθε γωνιά της χώρας περιλαμβάνουν τοπικά προϊόντα, όπως παξιμάδι λαδιού, ρίγανη, παστέλι με μαστίχα Χίου, αρωματικό τσάι, βότανα, φιστίκια Αιγίνης, ελληνικό καφέ, μαντολάτο καθώς και αναμνηστικά της χώρας μας, μοιράζοντας γεύση από Ελλάδα σε ολόκληρο τον κόσμο.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην ενέργεια “Φίλεψέ τους”, μπορούν να μπουν στο filepsetous.gr, και ακολουθώντας τη διαδικασία, – να διαλέξουν πτήση, θέση και δώρο, να διαμορφώσουν την προσωποποιημένη τους κάρτα με μία ευχή –  και οι άνθρωποι της Aegean θα αναλάβουν να το παραδώσουν για εκείνους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024