Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςH Etihad Airways μία από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς σύμφωνα με το AirlineRatings.com
Αεροπορικές εταιρείες

H Etihad Airways μία από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες διεθνώς σύμφωνα με το AirlineRatings.com

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), έχει αναγνωριστεί ως μία από τις δέκα ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο.

Η διεθνούς φήμης ιστοσελίδα AirlineRatings.com επέλεξε την Etihad Airways ως μια από τις ασφαλέστερες αεροπορικές εταιρείες για το 2015, από έναν κατάλογο 449 παγκόσμιων αεροπορικών εταιρειών, τις οποίες παρακολούθησαν, ενώ μόνο 149 από τις 449 κατάφεραν να είναι στην κορυφαία κατάταξη της ασφάλειας λαμβάνοντας επτά αστέρια.

Το σύστημα βαθμολογίας των αεροπορικών εταιρειών λαμβάνει υπόψη μια σειρά από παράγοντες που σχετίζονται με τα διοικητικά σώματα των αερομεταφορέων και τις κυρίαρχες ενώσεις, καθώς εξετάζει τους κρατικούς ελέγχους και τα αρχεία της κάθε αεροπορικής εταιρείας.

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, δήλωσε: “Η δέσμευσή μας για την ασφάλεια των πελατών και του προσωπικού μας αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της εταιρείας μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να βρισκόμαστε στην πρώτη δεκάδα και είναι μια θέση που μελλοντικά θέλουμε να κρατήσουμε. Όλο το προσωπικό μας είναι υπεύθυνοι για το υψηλό επίπεδο των επιδόσεων ασφάλειας που διαθέτουμε”.

Ως παράδειγμα προσέγγισης της εταιρείας, αποτελεί το Κέντρο Καινοτομίας της Etihad Airways στο Άμπου Ντάμπι, είναι η βάση της Ακαδημίας Εκπαίδευσης της αεροπορικής εταιρείας, και παρέχει μέσω του A380 και B787 τις μεγαλύτερες καμπίνες και τις καλύτερες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης ασφαλείας στον κόσμο. Οι εκπαιδευτές ασφαλείας έχουν τη δυνατότητα να χειρίζονται τα νέα πλήρη λειτουργικά μοντέλα που έχουν φτιαχτεί με όλες τις απαραίτητες άδειες, με βάση τα στοιχεία που παρέχονται από την Airbus και την Boeing, μετρώντας περίπου 30 μέτρα μήκος και περίπου έξι με τέσσερα μέτρα ύψος.

Ο Geoffrey Thomas, συντάκτης του AirlineRatings.com, δήλωσε: “Η Etihad Airways είναι μία από τις μικρές ομάδες των ελίτ αεροπορικών εταιρειών που κατάφεραν να αποσπάσουν επτά αστέρια τόσο για την ασφάλεια όσο και για το ίδιο το προϊόν. Από την άποψη της ασφάλειας, η Etihad Airways έχει αριστεύσει στον τομέα της ασφάλειας, την οποία έχει θέσει ως προτεραιότητα και αποτελεί σημείο αναφοράς για τις βέλτιστες πρακτικές”.

Όλο το προσωπικό των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) και στο εξωτερικό υποχρεούνται να συμμορφώνονται με τους κανονισμούς που εκδίδονται από τη Γενική Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Πολιτικής (GCAA), τον Έλεγχο Επιχειρησιακής Ασφάλειας της ΙΑΤΑ (IOSA) και τους κανονισμούς που εκδίδονται από τις τοπικές αρχές στη χώρα λειτουργίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024