Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Aegean προσθέτει έκτακτη εποχική πτήση από Αθήνα για Λονδίνο/Stansted
Αεροπορικές εταιρείες

Η Aegean προσθέτει έκτακτη εποχική πτήση από Αθήνα για Λονδίνο/Stansted

Aπό τις 11 Ιουλίου 2013 και για τους επόμενους τρεις μήνες η Aegean θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών 'Ελ. Βενιζέλος'.

Η Aegean, με στόχο να ανταποκριθεί στις ανάγκες που δημιουργούνται φέτος το καλοκαίρι από τη  αυξανόμενη τουριστική ζήτηση  προς την Ελλάδα και για να στηρίξει την Αθήνα, ενισχύει εκτάκτως το πρόγραμμα των δρομολογίων της προς το εξωτερικό με έκτακτο εποχικό δρομολόγιο από Αθήνα προς Λονδίνο/Stansted.

Στο πλαίσιο αυτό, από τις 11 Ιουλίου 2013 και για τους επόμενους τρεις μήνες δηλαδή ως 16/09, η Aegean θα συνδέει τρεις φορές την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Πέμπτη και Σάββατο, το Αεροδρόμιο Stansted του Λονδίνου με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος”.

Με  το νέο έκτακτο εποχικό δρομολόγιο επιτυγχάνεται η σύνδεση της Αθήνας με την περιοχή του βόρειου Λονδίνου που εξυπηρετείται καλυτέρα  από το αεροδρόμιο αυτό.

Παράλληλα προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα περισσότερο οικονομικής πρόσβασης ακόμη και στην καρδιά της τουριστικής σεζόν, δηλαδή το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου, η Aegean εγκαινιάζει το νέο αυτό εποχικό δρομολόγιο με μια σημαντική προσφορά παρέχοντας στους καταναλωτές τη δυνατότητα να αγοράσουν από 1 έως 10/7 εισιτήρια οικονομικής θέσης σε ειδική τιμή πλέον των αντίστοιχων τελών/ φόρων από τα δυο αεροδρόμια. Η προσφορά αφορά όλες τις θέσεις (δηλ. 9.000 θέσεις) και για πραγματοποίηση ταξιδιού όλο το διάστημα Ιουλίου – Σεπτεμβρίου που θα εκτελείται το δρομολόγιο.

Επισημαίνεται ότι το δρομολόγιο αυτό προς το βόρειο Λονδίνο προστίθεται στο υπάρχον ανεπτυγμένο δίκτυο πτήσεων της εταιρείας προς το Ηνωμένο Βασίλειο αφού η Aegean ήδη συνδέει το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελ. Βενιζέλος” με το Αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου με τρεις πτήσεις την ημέρα και με το Διεθνές Αεροδρόμιο του Μάντσεστερ με δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Τονίζεται ότι με το δρομολόγιο αυτό ο αριθμός των νέων δρομολογίων ανέρχεται πλέον σε 10 για την Αθήνα και 32 για όλη την χώρα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024