Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates διασκεδάζει τους μικρούς επιβάτες της και φέτος το καλοκαίρι
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates διασκεδάζει τους μικρούς επιβάτες της και φέτος το καλοκαίρι

Η αεροπορική εταιρεία Emirates προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice Digital Widescreen.

Η Emirates προσφέρει πολλές δραστηριότητες στους μικρούς επιβάτες κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους φέτος το καλοκαίρι. Από το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, το οποίο πρόσφατα βραβεύτηκε ως το καλύτερο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει για ένατη συνεχόμενη χρονιά από τη Skytrax, μέχρι τα ειδικά μενού για παιδιά και τα παιχνίδια, υπάρχουν πολλές εκπλήξεις για να κρατήσουν τα παιδιά, και κατά συνέπεια τους γονείς τους, χαρούμενα.

Πάνω στην ώρα για τις διακοπές του καλοκαιριού, φέτος τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η αεροπορική εταιρεία προσφέρει ένα πλούσιο πρόγραμμα ψυχαγωγίας για παιδιά στο βραβευμένο σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice Digital Widescreen. Η μεγάλη ποικιλία ταινιών, κινουμένων σχεδίων, παιχνιδιών και μουσικής είναι βέβαιο ότι θα διασκεδάσει τους μικρούς επιβάτες κατά τη διάρκεια της πτήσης: Τα πιο σημαντικά είναι:

  • 10 και πλέον παιδικές ταινίες στην κατηγορία Νέα Κυκλοφορία, όπως The Croods, Epic, Horrid Henry: The Movie, Jack the Giant Slayer, Escape from Planet Earth, Oz: The Great and the Powerful και A Monster in Paris.
  • 40 κλασσικές ταινίες Disney, όπως 101 σκυλιά της Δαλματίας, Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων, Cars 1 και 2, Σταχτοπούτα, Dumbo, Ψάχνοντας τον Νέμο, Mary Poppins, Monsters, Inc., οι 4 ταινίες “Πειρατές της Καραϊβικής”, Pocahontas, Ratatouille, Aristocats, The Rescuers και οι ταινίες “Toy Story” 1, 2 και 3.
  • Περισσότερα από 30 τηλεοπτικά κανάλια αφιερωμένα στα παιδιά, όπως CBeebies, Cartoon Network, Disney Junior και Wiggletime TV.
  • Σχεδόν 60 ώρες προβολής αγαπημένων τηλεοπτικών προγραμμάτων, όπως Sesame Street, Thomas & Friends, Ντόρα η Εξερευνήτρια, Νέα Scooby-Doo, Barney & Friends, Fireman Sam, Pingu, Transformers και Tom & Jerry.
  • Για τους λάτρεις της μουσικής υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, όπως One Direction, Demy Lovato, Taylor Swift, Olly Murs, Little Mix και Justin Timberlake που αποτελούν μόνο μερικά από τις εκατοντάδες διαθέσιμα μουσικά κανάλια.
  • Τα παιδιά λαμβάνουν το δικό τους ειδικά σχεδιασμένα εν πτήσει περιοδικό με δραστηριότητες: 3,2,1 για τους επιβάτες προσχολικής ηλικίας και το e-kids για μεγαλύτερα παιδιά, γεμάτο από παιχνίδια, κουίζ και ιστορίες για να τους προσφέρουν στιγμές διασκέδασης.

Ως μέρος της προσφοράς προϊόντων στα παιδιά, η Emirates έχει “υιοθετήσει” φωτεινά χρώματα όπως μωβ, πράσινο και κίτρινο, τα οποία εφαρμόζονται σε μαχαιροπήρουνα, ψάθες δίσκους, κουτιά σνακ, τσάντες ακουστικά, καθώς και τις σακούλες παιχνιδιών.

Επιπλέον η ομάδα τροφοδοσίας της Emirates έχει επιμεληθεί ειδικό μενού για τα παιδιά που απευθύνεται στους πολυεθνικούς πελάτες της Emirates, επιτρέποντας στα παιδιά να απολαμβάνουν την ποικιλία και τα αγαπημένα τους φαγητά. Εκτός από μια μεγάλη ποικιλία επιλογών, το μενού περιλαμβάνει ασιατικά και χορτοφαγικά πιάτα, καθώς και ειδικές κατηγορίες τροφών, όπως γεύματα χαμηλά σε πρωτεΐνη ή ιατρικά γεύματα. Ειδικά γεύματα μπορούν να προετοιμαστούν με ενημέρωση στην εταιρεία 24 ώρες νωρίτερα.

Οι νεαροί επιβάτες λαμβάνουν ένα “πακέτο ψυχαγωγίας” που περιέχει τη νέα σειρά παιχνιδιών με θέμα τα “τέρατα”. Η συγκεκριμένη σειρά, που απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας, ενσαρκώνει το πνεύμα των νέων globalistas με περίεργα ονόματα από όλο τον κόσμο. Τα παιχνίδια χωρίζονται σε δύο κατηγορίες: Κουβέρτα-Φιλαράκι- βελούδινοι χαρακτήρες τυλιγμένοι γύρω από μαλακές κουβέρτες fleece, και Ζώνη-Πλασματάκι, μικρά παιχνίδια που φοριούνται γύρω από τη ζώνη ασφαλείας, για την προώθηση της ασφάλειας. Οι μικροί ταξιδιώτες μπορούν επίσης να απολαύσουν την υπάρχουσα ποικιλία προϊόντων για παιδιά, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών 3,2,1/e-kids, χρωματιστά μολύβια, επώνυμα σακίδια Emirates, ισοθερμικές τσάντες, σκίαστρα για τα μάτια των παιδιών, καθώς και τα γνωστά κι αγαπημένα βιβλία του Dr. Seuss.

Τα μεγαλύτερα παιδιά μπορούν να απολαύσουν τη συλλογή Quiksilver με προϊόντα εμπνευσμένα από τα ταξίδια, στις υπερατλαντικές πτήσεις άνω των πέντε ωρών. Ειδικά για τον Αύγουστο, υπάρχει ειδικό κανάλι Quicksilver TV που παρουσιάζεται στο ice Digital Widescreen, με καταπληκτική προγραμματισμού surfing και skating.

Επιπλέον, παρέχονται ειδικές υπηρεσίες για παιδιά και βρέφη που περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

  • Προτεραιότητα επιβίβασης για οικογένειες με μικρά παιδιά,
  • Ειδικές τιμές για παιδιά ηλικίας 2 έως 11 ετών,
  • 10 κιλά επιτρεπόμενο βάρος αποσκευών για βρέφη που δεν καταλαμβάνουν θέσεις,
  • Ακουστικά σχεδιασμένα για παιδιά σε ειδικό μέγεθος κι έντονα χρώματα που εξασφαλίζουν άψογη εφαρμογή
  • Εξαρτήματα για μωρά όπως ψάθινες κούνιες, πάνες και ειδικός χώρος περιποίησης μωρών. Επίσης, υπάρχουν διαθέσιμα μπιμπερό, βρεφικό γάλα και δύο είδη συσκευασμένης τροφής, καθώς και υπηρεσίες θέρμανσης τρόφιμα/μπιμπερό.
  • Κατά την άφιξη στο Ντουμπάι, παρέχεται ειδική υπηρεσία παράδοσης καροτσιού για γονείς με μωρά, ενώ αμέσως μετά την αποβίβαση από το αεροσκάφος δίνεται πρόσβαση σε καροτσάκια.

Με την άδεια του γονέα/κηδεμόνα, οι νεότεροι επιβάτες μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση στο σύστημα Skysurfers, το πρόγραμμα τακτικών επιβατών της Emirates για νέους ταξιδιώτες ηλικίας 2 έως 16 ετών. Οι μικροί επιβάτες μπορούν να συγκεντρώσουν μίλια και να τα εξαργυρώσουν σε δωρεάν πτήσεις, iPods της Apple, παιχνίδια και μοντέρνα αξεσουάρ μόδας. Τα νεαρά μέλη λαμβάνουν τη δική τους κάρτα μέλους, ετικέτες αποσκευών, ημερολόγιο και πρόσβαση μέσω κωδικού στην ιστοσελίδα skysurfers.com απολαμβάνοντας σε κάθε πτήση της Emirates  τα ειδικά προνόμια του Club. Τα μέλη του Skysurfers κερδίζουν μίλια με τον ίδιο τρόπο όπως τα μέλη του προγράμματος Emirates Skywards, και μπορούν να ενταχθούν στην κατηγορία Silver ή Gold ακριβώς όπως και η υπόλοιπη οικογένεια.

Το εύρος των προϊόντων και υπηρεσιών που προσφέρονται, υπογραμμίζει τη δέσμευση της Emirates για ειδική μέριμνα προς τους μικρούς επιβάτες της και την παροχή όλων των ανέσεων στις οικογένειες, προκειμένου να απολαύσουν ένα χαλαρωτικό ξεκίνημα για τις διακοπές τους αυτό το καλοκαίρι.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024