Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚαμπάνια της Lufthansa στο 'Ελ. Βενιζέλος' εν όψει… Αγίου Βαλεντίνου
Αεροπορικές εταιρείες

Καμπάνια της Lufthansa στο 'Ελ. Βενιζέλος' εν όψει… Αγίου Βαλεντίνου

'I love lufthansa.com, I love Valentine’s day': η πιο αξιαγάπητη καμπάνια της Lufthansa στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών. Οι συμμετέχοντες μπορεί να κερδίσουν ένα ταξίδι για δύο για το Μόναχο.

“Love is in the air” και η Lufthansa ξεκινά τη νέα προωθητική καμπάνια “I love lufthansa.com, I love Valentine’s day,” στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, που θα διαρκέσει το διάστημα 4-14 Φεβρουαρίου. Εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου, οι ταξιδιώτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε κλήρωση για ένα ταξίδι για δύο άτομα στο Μόναχο, απλά και μόνο κάνοντας δωρεάν εγγραφή στο ηλεκτρονικό newsletter της Lufthansa!

Η Lufthansa συνεχίζει να προσφέρει προνόμια στους επιβάτες της, με ειδικές προωθητικές καμπάνιες και κληρώσεις. Ο καλύτερος τρόπος για να μένουν πάντοτε ενημερωμένοι είναι να επισκέπτονται τακτικά το lufthansa.com, αλλά και να εγγραφούν στο ηλεκτρονικό newsletter της εταιρείας, λαμβάνοντας έτσι ενημερώσεις σχετικά με τις καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές, καθώς και τις ειδικές προσφορές σε ναύλους της Lufthansa. Προκειμένου να προσφέρει σε όλο και περισσότερους επιβάτες άμεση και σωστή ενημέρωση, ειδική ομάδα της Lufthansa στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, φορώντας μπλουζάκια με μια κατακόκκινη καρδιά, θα κάνει επί τόπου εγγραφές επιβατών στο online newsletter.

Όσοι εγγράφονται στο newsletter της Lufthansa θα λαμβάνουν μια όμορφη κάρτα για την επέτειο του Αγίου Βαλεντίνου και σοκολατάκια, ενώ θα μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για ένα ταξίδι στο Μόναχο με τον/την αγαπημένη τους. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί αρχές Μαρτίου και θα περιλαμβάνει όλες τις νέες εγγραφές που θα γίνουν στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και στο lufthansa.com κατά τη συγκεκριμένη αυτή περίοδο.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024