Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚέρκυρα: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος της Ryanair – Παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα
Αερομεταφορές

Κέρκυρα: Προσγειώθηκε με ασφάλεια το αεροσκάφος της Ryanair – Παρουσίασε βλάβη στον κινητήρα

Φωτο: Αλ. Μελίδης

Στο διάδρομο για την υποδοχή του αεροσκάφους μετά την διαδικασία προσέγγισης και προσγείωσης έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Προσγειώθηκε με ασφάλεια στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας, το αεροσκάφος της Ryanair που απογειώθηκε με προορισμό το Μιλάνο. Αμέσως μετά την απογείωση ο πιλότος του αεροσκάφους ενημέρωσε τον πύργο ελέγχου για βλάβη στον κινητήρα, που πιθανόν προήλθε από πουλί.

Το αεροσκάφος κινήθηκε αμέσως μετά την απογείωση του δυτικά προς την θαλάσσια περιοχή της Παλαιοκαστρίτσας, ενώ στη συνέχεια πέταξε νοτιοδυτικά της Κέρκυρας, όπου αφού πραγματοποίησε αρκετούς κύκλους μπήκε στον εναέριο διάδρομο προσγείωσης, πετώντας πάνω από τον Άγ. Γεώργιο και στην συνέχεια προς τα Μοραίτικα και τις Μπενίτσες για να προσγειωθεί τελικά με ασφάλεια και χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν αναφερθεί προβλήματα σε επιβάτες.

Στο διάδρομο για την υποδοχή του αεροσκάφους μετά την διαδικασία προσέγγισης και προσγείωσης έσπευσαν άμεσα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι υπηρεσίες του αεροδρομίου, όπως προβλέπεται τέθηκαν σε επιφυλακή.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/04/2024
26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024