Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝοτοπούλου – Παππάς: Αναμένουμε απαντήσεις για τη Ryanair
Τουριστική Πολιτική

Νοτοπούλου – Παππάς: Αναμένουμε απαντήσεις για τη Ryanair

Κατερίνα Νοτοπούλου

Σε δηλώσεις τους η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Παππάς τονίζουν τους προβληματισμούς τους για την απόφαση της Ryanair να κλείσει τη βάση της στην Αθήνα.

Δηλώσεις προς τους δημοσιογράφους έκαναν η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Κατερίνα Νοτοπούλου και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, Νίκος Παππάς για την πρόθεση της Ryanair να κλείσει τη βάση της στο Ελευθέριος Βενιζέλος για τον χειμώνα.

Η δήλωση τονίζει ότι η ανακοίνωση της Ryanair ότι κλείνει τη χειμερινή της βάση στο Ελευθέριος Βενιζέλος προκαλεί προβληματισμό. Ειδικά μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας, που άφησαν βαρύ αποτύπωμα στον ελληνικό τουρισμό, τις μεταφορές και την οικονομία στο σύνολό της.

Την ώρα που το Υπουργείο Τουρισμού διατείνεται ότι έχει σχέδια για την επέκταση της σεζόν, αναμένουμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και πιο συγκεκριμένα τον κ. Κικίλια να απαντήσουν ξεκάθαρα.

Τι θα πράξουν μετά από αυτή την εξέλιξη και ποιος είναι ο σχεδιασμός αλλά και οι συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες θα προβούν προκειμένου η χώρα μας να μην απωλέσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών τώρα και στο μέλλον;

Πως θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνέχιση των μεταφορών;

Αναμένουμε απαντήσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

21/05/2024
20/05/2024
17/05/2024
16/05/2024
15/05/2024
14/05/2024