Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνάγκη για αυξημένη αστυνόμευση κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών ειδικά στο κέντρο της Ρόδου

Ανάγκη για αυξημένη αστυνόμευση κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών ειδικά στο κέντρο της Ρόδου

Στις 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γ. Ματσίγκου με τον κ. Θ. Καλαμάτα, πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου. Ανάμεσα στα θέματα […]

Στις 25 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του προέδρου του Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων Ρόδου, κ. Γ. Ματσίγκου με τον κ. Θ. Καλαμάτα, πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών Αστυνομίας Νοτίου Αιγαίου. Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η ανάγκη για αυξημένη αστυνόμευση κατά τη διάρκεια των θερινών μηνών ειδικά στο κέντρο της πόλεως. Στα πλαίσια της έναρξης της νέας τουριστικής περιόδου και επειδή με την Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου υπάρχει πάντα αγαστή συνεργασία για να συνεχιστεί η συνεργασία αυτή για το καλό του τουρισμού και της Ροδου. Η φετινή χρονιά ίσως προβλέπεται ιδιαίτερα καλή και με την συμβολή της Ελληνικής Αστυνομίας όλοι μαζί θα πετύχουμε πολλά περισσότερα. Ο κ. Καλαμάτας υποσχέθηκε να βοηθήσει από πλευράς του όσο μπορεί, ώστε η σεζόν να είναι ομαλή κι επιτυχής με στενή συνεργασία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024