Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΑνακαίνιση δημοτικών WC στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Ανακαίνιση δημοτικών WC στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων

Νέα εικόνα παρουσιάζουν οι δημοτικές τουαλέτες στην οδό Αφεντούλιεφ στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων. Οι εργασίες περιελάμβαναν […]

Νέα εικόνα παρουσιάζουν οι δημοτικές τουαλέτες στην οδό Αφεντούλιεφ στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, έπειτα από την ολοκλήρωση των εργασιών ανακαίνισης από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Χανίων. Οι εργασίες περιελάμβαναν την αντικατάσταση των σιδηρών κουφωμάτων με ξύλινα, καθώς και το βάψιμο της εξωτερικής τοιχοποιίας των αφοδευτηρίων. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, κ. Κωνσταντίνο Πρωτοπαπαδάκη, “η ανακαίνιση των δημοτικών WC εντάσσεται στη συνολική προσπάθεια, που καταβάλλεται από πλευράς Δήμου Χανίων και Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου για βελτίωση της αισθητικής εικόνας του Ενετικού Λιμένα και τη βελτίωση των υποδομών εξυπηρέτησης των επισκεπτών αυτού”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024